Nu er der blot to dage tilbage, til verdens hårdeste cykelløb atter sættes igang. Feltet lægger vejen forbi lande som, Storbritannien, Belgien, Spanien og selvfølgelig Frankrig. Touren starter som altid med en prolog, og den køres i år i England, hvor de første tre etaper af løbet finder sted.

Vi tager her et kig på første etape af Tour De France, som løber sig fra den nordengelske by, Leeds, hvorefter de kører 190 km. nordpå til Harrogate.

 

Odds på vinderen af prologen på bet365 her – >

 

Oversigt over prologen

prolog

Prologen ligger til sprinterne

Som det kan ses ovenfor, så er prologen og første etape af Tour De France en nogenlunde flad etape, dog med tre kategori 3 stigninger. Det betyder, at sprinterne vil være favoritter til denne etape, og det ville da også være meget mystisk, hvis ikke vi får en sprinterafslutning mellem Marcel Kittel og Mark Cavendish. Tyske Marcel Kittel har i løbet af de seneste år kæmpet sig op til at være en af de absolut bedste sprintere i verden, og det er også grunden til, at han er smal favorit foran Mark Cavendish.

Du kan i øjeblikket få odds 3.25 på Marcel Kittel hos Bet365, mens Mark Cavendish der ellers plejer at være storfavorit, ligger til odds 3.50 hos bet365. Det kunne være et frækt bet at spille på Marc Cavendish, da han er på hjemmebane i England og derfor må have lidt ekstra blod på tanden i forhold til hans tyske konkurrent.

 

Kan Peter Sagan overraske?

Det er ikke umuligt, at Peter Sagan kan overraske de tre favoritsprintere, men sandsynligheden er ikke så stor. Oddset er da også derefter, men det ligner nu alligevel, at der er lidt værdi at hente i, at Peter Sagan går hen og vinder prologen i Tour De France. Afslutningen på 1. etape er nemlig ikke helt flad, den har en stigning på 4 %, og det passer bedre til Sagan end nogle af de andre.

Problemet for Sagan er dog, at det kun er over 500 meter, og det er formentlig ikke nok til, at sprinterne går kolde. Oddset på Peter Sagan er 7,00 hos Bet365, og det er et ganske fint odds på den slovakiske cykelrytter.

Se favoritter til Tour De France her —>