Vinderen af Tour De France 2014 Odds her

TourdeFrance2013Om intet mindre end fire dage starter verdens hårdeste cykelløb, når Tour De France 2014 sættes i gang. I løbet af de 21 etaper der køres, bliver der tilbagelagt hele 3664 km. og feltet vil runde lande som Storbritannien, Belgien, Spanien og selvfølgelig Frankrig.

Forrige år var det engelske, Chris Froome, som vandt det prestigefyldte løb, hvor han satte alt modstand til vægs. 2. pladsen løb den unge colombianske bjergklatrer af med, og på 3. pladsen var det noget overraskende Joaquim Rodriguez.

Vi skulle ned på en fjerdeplads for at finde Team Saxo-Tinkoff rytteren Alberto Contador, der tabte med hele seks minutter til Chris Froome.

 

Odds på vinderen af Tour De France 2014 her –>

 

Chris Froome er favorit til odds 2.00

Det er ikke overraskende Chris Froome, der igen er favorit til at vinde årets Tour De France, men Froome er slet ikke ligeså stor favorit, som han var det sidste år. Dengang lå han i sølle odds 1.50, og det var der rigtig god grund til.

I år er Nairo Quintana ikke udtaget for Moviestar, og derfor kan det måske undre de fleste, at man på Bet365, kan få odds 2.00 på Chris Froome. Det skyldes hovedsageligt, at Alberto Contador har været i en eminent form, hvor han senest satte Chris Froome til vægs og ydmygede ham i Criterium du Dauphine.

 

Odds 2.50 på Contador lokker

Hvis vi kigger på oddsene på, at Contador vinder touren, så finder man et rigtig lækkert odds. Hos Bet365 finder du odds 2.50, på at spanieren fra det danske cykelhold vinder Tour De France i år. Det odds virker rigtig fornuftigt, især hvis man tager spanierens nuværende form i betragtning.

Det eneste minus ved Contador er, at hans kollega og hjælperytter, Roman Kreuziger, misser touren grundet dopingspekulationer. Det er naturligvis et minus for Contador, men han får i stedet hjælp af Rafal Majka, der kørte et rigtig flot løb i Giroen.

 

Danskerne i touren

Som dansker under Tour De France, er noget af det mest underholdende ved Touren, når man får en kommentar fra Chris Anker live i stuen. Det kommer desværre ikke til at ske i år, da den kære Chris Anker Sørensen ikke er udtaget. Der er i det hele taget ikke mange danskere med i feltet i år, men vi kan dog vifte med det danske flag for følgende tre ryttere:

Michael Mørkøv: Team Tinkoff-Saxo

Jacob Fuglsang: Astana Pro Team

Lars Ytting Bak: Lotto Belisol

Ingen af de tre ryttere er spået nogle chancer ved dette års Tour De France, hvor Jacob Fuglsang er den eneste af de tre ryttere, der har en reel chance. Jacob Fuglsang er bjergrytter og kan køre efter klassementet, men han må se sig slået af kaptajn Vincenzo Nibali, der er Astanas favorit til at vinde touren. Skulle det ske, at Nibali vinder årets Tour De France, så vil du kunne få pengene 10.00 gange igen hos Bet365.

Skulle Jacob Fuglsang få lov at køre for sit mandskab, hvilket er meget usandsynligt, vil det give pengene hele 151 gange igen. Et meget højt odds på danskeren, som er den eneste af de tre danskere, som der er odds på.

Få odds 81 på outsideren

Sidste års nr. 3. Joaquim Rodriguez er ikke nogen dårlig bjergrytter, og med det rette held, kan han spille en rolle i årets Tour De France. I skrivende stund står han til flotte odds 81.00 hos Bet365, hvilket ikke er noget dårligt odds for sidste års nr. 3. Hvis bare Rodriguez placerer sig i top 10, giver det ligeledes flotte odds 3.00 hos bet365.