Superligaen er gået på vinterpause og vender først tilbage igen i februar. Det betyder, at der er rigtig lang tid til at gå og gruble over, hvem der bliver den næste træner til at forlade sin stilling. Hos Unibet er de netop kommet ud med odds på den næste Superliga-cheftræner som bliver fyret eller siger op. Umiddelbart hælder de mest til, at det bliver enten Vejles Adolfo Sormani eller FC Nordsjællands Kasper Hjulmand.

Førstnævnte fik en lang karantæne efter han kommunikerede med sin bænk fra tilskuerpladserne i et østjysk derby mod AC Horsens. Derudover ligger vejlenserne på en delt sidsteplads i Superligaen med sølle 16 point efter 19 kampe.

Sidstnævnte har kontraktudløb til sommer og er på blokken i et par udenlandske klubber såsom Rosenborg og Anderlecht.

 

Unibet Odds på næste Superliga-træner som stopper

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+


*Find spillet her; Specials -> Næste cheftræner der træder af/bliver afskediget

 

Odds på næste Superliga-træner som stopper

Det er selvfølgelig ikke kun Adolfo Sormani og Kasper Hjulmand, som du kan oddse på hos Unibet. Her er der frit valg på alle hylder, så hvis du har noget insiderviden omkring en træner, der måske snart skifter klub eller bliver fyret, kan du virkelig tjene en pæn sum penge.

Vi har samlet samtlige odds på næste Superliga-træner som stopper i tabellen nedenfor. Den bliver i øvrigt opdateret en gang imellem, da der selvfølgelig lynhurtigt kan ske ting og sager.

Træner Odds
Adolfo Sormani 3,50
Kasper Hjulmand 4,00
Allan Kuhn 9,00
Alexander Zorniger 9,00
David Nielsen 11,00
Jens Berthel Askou 14,00
John Lammers 21,00
Jakob Michelsen 21,00
Thomas Thomasberg 21,00
Kenneth Andersen 26,00
Jacob Friis 26,00
Bo Henriksen 26,00
Glenn Riddersholm 26,00
Ståle Solbakken 41,00

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Hvilke trænere er mest pressede?

Når det kommer til pressede Superliga-trænere, er der tre navne som springer i øjnene. Her tænker vi naturligvis først og fremmest på Adolfo Sormani. Der skal heller ikke gå meget galt før Allan Kuhn bliver præsenteret for en fyreseddel. Herudover har både Kasper Hjulmand og Alexander Zorniger også sat sig selv i svære situationer.

Vejles italienske cheftræner er forhåndsfavoritten hos Unibet, og det er med god grund. Udover at have modtaget fem spilledages karantæne så går det bare ikke særlig godt sportsligt for vejlenserne. En sølle sejr er det blevet til i ti forsøg, og det var tilbage i starten af november måned, hvor de vandt med 3-1 hjemme i Nørreskoven over ærkerivalerne fra Horsens. Det var i øvrigt samme kamp, hvor italieneren fik sin lange karantæne.

Hobro og Allan Kuhn ligger isoleret på sidstepladsen i Superligaen med en målscore på -21. Før vinterpausen lignede det at de ville få et tiltrængt point i Århus mod AGF, men så dukkede Pierre Kanstrup op dybt inde i dommerens tillægstid og sørgede for en 1-0-sejr til De Hvii’e. Kuhn blev godt nok ansat i sommers, og han har været hårdt plaget af skader i sit første halve år som cheftræner for hobrogenserne, men der er ikke den store tvivl om, at hvis de bliver ved med at indkassere mange mål og tabe fodboldkampe, så slipper tålmodigen også snart op.

Kasper Hjulmand er ikke presset som sådan. Han har kultstatus i Farum, men virker til at ville prøve en ny udfordring snart. Der har været flere rygter omkring et nyt udlandseventyr, og Anderlecht er bestemt ikke noget dårligt bud. De har nemlig lige ansat Frank Arnesen som teknisk direktør. Den karismatiske aalborgenser kan altså snart brede sine store vinger ud og flyve væk fra den lille danske andedam.

Sidst men ikke mindst bliver vi nødt til at inkludere Alexander Zorniger. Han har raget sig uklar med mangt og mange ude på Vestegnen, og det hjælper ikke, at Brøndby tabte med 2-3 på eget græs til Vendsyssel inden vinterpausen. Læs meget mere omkring hans situation i vores artikel om odds på Zorniger bliver fyret.

 

Spilforslag

Her på redaktionen kan vi sagtens se, hvorfor både Adolfo Sormani og Kasper Hjulmand er forhåndsfavoritter. Vi tror dog, at den italienske cheftræner stadig har forholdsvis lang snor, da han forlængede sin kontrakt til sommeren 2020 så sent som i august. Da det samtidig heller ikke går særlig godt for FCN i denne sæson, kan vi sagtens se Hjulmand blive sæsonen ud.

Derfor skal vi altså længere ned af listen for at finde den næste Superliga-træner, som vi tror bliver afskediget. Alexander Zorniger har stadig halvandet år tilbage af sin kontrakt, og Brøndby ligger på tredjepladsen i Superligaen, så tror vi heller ikke, at det bliver den tyske cheftræner, som ryger i svinget.

Det efterlader Allan Kuhn. Hobrogenserne kan simpelthen ikke finde ud af at holde buret rent eller vinde fodboldkampe, hvilket gør, at han er yderst presset og har været det igennem længere tid. Nederlaget i sidste sekund til århusianerne har bestemt ikke hjulpet på problemet.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på Allan Kuhn bliver fyret som den næste Superliga-træner til odds 9,00 hos Unibet.

 

Unibet Odds på næste Superliga-træner som stopper

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+


*Find spillet her; Specials -> Næste cheftræner der træder af/bliver afskediget

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund