Julen er hjerternes fest, og det er de udmærket klar over hos Danske Spil. Derfor varmer de op til denne herlige højtid med et 50 kroner free bet, som du kan bruge på at oddse på hvid jul i Danmark. Du får bettet helt uden at foretage en indbetaling. Tilbuddet er tilgængeligt for både nye og eksisterende kunder, så der er ingen grund til ikke at tage imod. Du kan i øvrigt både benytte dine 50 kroner på pre-match væddemål og livebetting. Tryk på den grønne knap, og vi sender dig direkte videre til den rigtige side hos hele Danmarks bookmaker.

 

Bookmaker is inactive

 

Så nemt er det

Det tager ikke meget mere end et par minutter at få dit 50 kroner free bet hos Danske Spil. Bare følg denne simple guide og så er du klar til at oddse på ingen tid.

  1. Gå til kampagnesiden hos Danske Spil
  2. Log ind/opret konto og vælg “Min Side”
  3. Vælg herefter “Oddset bonus”
  4. Aktiver dit free bet på 50 kroner

Med et enkelt klik på enten vores grønne knap eller linket foroven bliver du dirigeret til kampagnesiden hos Danske Spil. Herinde kan du læse mere om tilbuddet og selvfølgelig også tage imod det. Tryk på den blå SPIL NU-knap, når du er klar og herefter skal du enten logge ind på din konto eller oprette en ny, hvis du ikke er kunde hos Danske Spil. Nye kunder bliver i øvrigt budt velkommen med et 500 kroner free bet, hvis de indsætter en plovmand på siden første gang. Dette er naturligvis udover deres tidlige julegave i form at free bet på 50 kroner!

Når du er kommet ind på din konto, så skal du trykke på menuen øverst i højre hjørne. Her vælger du “Min Side”, derefter “Oddset bonus” og til sidst aktiverer du dit free bet. Så er du klar til at spille på alt mellem himmel og jord. Vi anbefaler helt klart, at du bruger din halvtredser til at lave et odds på dronningens nytårstale 2018. Det giver mere spænding på årets sidste dag, og hvis du kan finde det perfekte væddemål, så kan du vinde kassen!

 

Regler og vilkår for dit 50 kroner free bet

Dit 50 kroner free bet gælder fra tirsdag den 4. december til og med søndag den 9. december. Du kan både bruge det på computer, mobiltelefon og tablet samt i deres app. Det er dog ikke muligt at gøre brug af dette tilbud i fysiske butikker. Der gives ét free bet på 50 kroner per kunde.

Vinder du på dit free bet, så bliver indsatsen fratrukket, hvilket vil sige, at du kun modtager gevinsten. Det er muligt både at spille på kampe, før de starter, og mens de er i gang. Du kan dog kun spille på Oddset. Derudover er det ikke muligt at spille på mere end én kupon for dit free bet. Skulle der opstå problemer, så kan du altid kontakte Danske Spils kundeservice på telefon 36 37 19 99.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift