Fredag d, 16 maj 2014 bliver den afgørende DM finale i herrehåndbold 2014 mellem KIF Kolding og AaB spillet. AaB vandt som bekendt både ligaen og pokalen i fodbold, men skal det blive til alle gode gang tre for Aalborg med en sejr til håndboldspillerne?

På forhånd ligner det en sikker sejr til KIF Kolding, og bookmakerne er ikke i tvivl om at de snupper sejren. Lige nu kan du hente odds 1.45Tipico hvis KIF Kolding vinder kampen. Tror du på at det er AaB håndbold der kan tage endnu en sejr med hjem til det nordjyske, så kan du lige nu hente odds 3.30.

Skulle kampen ende uafgjort, så giver bookmakeren Tipico lige nu odds 9.00. Har du mere lyst til at spille på handicap for at score et højere odds på sejr til favoritterne fra Kolding, så kan du lige nu score odds 1.85 hvis Kolding vinder med 3 eller flere mål.

 

Gå til Tipico for at oddse på kampen her ->

Husk at du får 1.000 kroner i velkomstbonus hos Tipico

 

Spil på over/under antal mål i kampen

Et af de mest populære håndboldbets er at spille på hvor mange mål der bliver scoret i kampen. I håndbold bliver der naturligvis scoret en del flere mål end i fodbold, og derfor får du odds 1.85 hvis der bliver scoret mere end 47.5 mål i kampen. Odds 1.85 får du også hvis du hellere vil spille på at der bliver scoret under 47.5 mål i kampen.

Er du på udkig efter et højere odds, så kan du få odds 2.40 på at der bliver scoret mere end 49.5 mål i kampen. Tror du på at der bliver scoret mindre end 49.5 mål i DM finalen i herrehåndbold 2014, så giver Tipico odds 1.50.

Det her er den anden håndbold DM finale og kampen bliver spillet i Kolding klokken 21.15. Den første kamp i Aalborg blev vundet af Kolding 23-19, så AaB håndbold skal altså på en svær opgave hvor de skal forsøge at indhente forspringet.

Kampen afslutter en spændende sæson, og tidligere på ugen blev det også meddelt, at Joachim Boldsen stopper sin aktive karriere efter DM finalen. Mon ikke han gerne vil afslutte sin karriere med endnu en DM titel.

80% af spillerne hos Tipico er i hvert fald ikke i tvivl om, at det er Boldsen tager en sejr i sin sidste kamp.

Kampen kan følges live på Tv2 fra klokken 21.15.