Spilforslag hver dag

Kamp: Club Brügge – Borussia Dortmund
Spilforslag: 2
Odds: 1,80
Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

Endelig sker det! Champions League-gruppespillet er tilbage, og vi kan simpelthen ikke vente til i aften med at se en masse god fodbold fra verdens største og mest prestigefyldte turnering for klubhold. En af de sene kampe byder på et belgisk-tysk opgør, da Club Brügge hjemme på Jan Breydel Stadion byder Borussia Dortmund op til dans. Begge mandskaber har endnu ikke prøvet at tabe i denne sæson, men vi har lidt på fornemmelsen, at belgiernes ubesejrede stime stopper i aften.

 

Det lugter lidt af tysk triumf

Brügge har fået en fremragende start på sæsonen, da de har vundet den belgiske Super Cup med 2-1 over Standard Liège og har snuppet fem ud af seks mulige sejre i Jupiler League, mens deres sidste kamp endte uafgjort. De har altså allerede sikret sig sæsonens første trofæ og fører ligaen med to point ned til Genk. Nu gælder det så CL-gruppespillet, og her tror vi, at de kommer til at få det rigtig svært. Både AS Monaco og Atlético Madrid er stærkere mandskaber end belgierne, og det er die Schwarzgelben så sandelig også.

Dortmund har kun spillet tre betydende kampe indtil videre. Først skulle de bruge forlænget spilletid for at slå Greuther Furth ud af DFB Pokalen. Derefter bankede de Yussuf Poulsen og RB Leipzig med 4-1. Før landskampspausen måtte de så nøjes med 0-0 mod Hannover, så de har ikke for alvor peaket endnu. De har altså noget at bevise, og vi regner med, at de sort-gule spillere kommer ud til denne kamp med ild i øjnene. Får vi ret i den antagelse, så burde Lucien Favre også kunne styre dem til sejr. Hold øje med Marco Reus og Axel Witsel, da de godt kunne få netmaskerne til at blafre i Belgien.

Derfor anbefaler vi at spille på, Borussia Dortmund vinder kampen til odds 1,80 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund