Hvem ender med at vinde grupperne i liga A og løfte UEFA Nations League-trofæet i efteråret 2021? I denne optakt finder du de højeste odds på de fire liga A-grupper. Vi kommer naturligvis også med en grundig gennemgang af samtlige 16 mandskaber.

Nations League er et forsøg på at gøre internationale venskabskampe mere spændende, da der både er mulighed for at vinde et trofæ og kvalificere sig til til play-off til VM 2022. Lige her kan du blive meget klogere på liga A og se samtlige odds på de 16 deltagere hos bookmakeren bet365.

bet365 Odds på liga A hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Gruppe 1 (Holland, Italien Bosnien og Polen)

Den første gruppe består af Italien, som naturligivs altid bliver interessante at følge. Derudover finder vi også Holland, som så småt lader til at være tilbage på topplan igen. Polen skal forbedre sig fra sidste år, hvor man sluttede sidst i sin gruppe. Bosnien er nye i liga A og bør alt andet lige få det svært.

Der er er vist heller ikke den store tvivl om, at de bliver de to førstnævnte, som skal kæmpe om førstepladsen, mens sidstnævnte med stor sandsynlighed må tage til takke med en sidsteplads i gruppen og nedrykning til liga B.

Odds på vinderen af gruppe 1

Odds på UEFA Nations League leveres af bet365
Indlæser…

Holland skal bygge videre på sidste Nations Leage

Det lykkedes som bekendt Holland at sikre sig en plads ved EM 2020. Denne var tiltrængt, da Holland havde misset de sidste to slutrunder. Det er naturligvis ikke godt nok for en fodboldnation som Holland. Holland har mistet deres landstræner Ronald Koeman, som har forladt posten til fordel for trænerjobbet i Barcelona. Hans midlertidige stedfortræder er assistenten Dwight Lodeweges. Han har tidligere trænet PSV og Heerenveen.

Lodeweges første opgave bliver, som bekendt Hollands første kampe i Nations Leauge. Holland gjorde det flot i første version af Nations League, hvor de vandt deres gruppe foran Frankrig og Tyskland. I slutspillet slog man England i forlænget spilletid i semfinalen. I finalen tabte Holland til Portugal.

Italien er i en genopbygningsfase

Roberto Mancinis tropper var som bekendt ikke med ved VM 2018. Det var første VM siden 1958 uden Italien. Det lykkedes dem dog heldigvis at kvalificere sig til EM 2020. Italien gjorde rent bord i deres kvalifikationsgruppe med 30 point efter ti kampe og en målscorer på 37-4. Her slog man blandt andet Bosnien med 2-1 og 3-0. Med til historien hører dog, at det ikke var verdens stærkeste gruppe. Den bestod foruden Italien og Bosnien af Finland, Grækenland, Armenien og Liechtenstein.

Ved seneste Nations Leauge var Italien i gruppe med Polen og Portugal. Her fik Italien fire point fra deres kampe mod Polen og et mod Portugal. Det resulterede i en godkendt andenplads. Det resultat skal naturligvis forbedres i dette års turnering. Italien starter med en meget vigtig kamp mod Bosnien.

Polen skal ligge VM-skuffelsen bag sigdet polske flag i hvid og rød

Polen var også ganske overbevisende i EM kvalifikationen. De vandt deres gruppe med seks point ned til Østrig. Her var målmaskinen Robert Lewnadowski ikke overraskende den store profil hos Polen. Bayern München-spilleren scorede seks mål her. Inden Nations League er Lewandowski på 61 scoringer i 112 landskampe for Polen. Han har desuden netop overstået en vanvidssæson med 55 mål i 47 kampe for Bayern.

Ved seneste Nations League mødte Polen som nævnt også Italien. Her fik de tilkæmpet sig to point efter deres fire kampe mod Italien og Portugal efter en uafgjort kamp mod hver modstander. Dermed sluttede Polen på gruppens sidsteplads. Der var dog ikke nedrykning fra A ligaen ved sidste års Nations Leauge, så det var uden konsekvenser.

Bosnien skal overleveDet bosniske flag der blafrer i vinden

Bosnien er oprykkere fra liga B, hvor de vandt deres gruppe. Deres deltagelse ved EM er endnu ikke sikret, da man sluttede som nummer fire i sin kvalifikations gruppe. Her sluttede man under Finland og Bosnien. Det betyder, at Bosnien nu skal spille play-off om en billet til EM 2020. Her skal man møde Nordirland i første omgang og så enten Slovakiet eller Irland i en eventuel finale.

I Nations Leauge gik det dog som bekendt fremragende for Bosnien. I liga B mødte man Østrig og Nordirland. Her var bosnierne ret så overbevisende med tre sejr og en uafgjort i deres fire kampe. Førstepladsen blev endegyldigt sikret i Bosniens sidste kamp mod Østrig, som sluttede 0-0. Edin Dzeko var den store profil hos Bosnien med tre mål. Deres mission må blive bare at overleve i denne gruppe og undgå en hurtig retur til liga B.

Gruppe 2 (Danmark Belgien, Island & England)

Gruppe nummer to indeholder det danske landshold, som er nye i det fineste selskab. Her en sammensætning af VM-bronzevinderne fra Belgien samt miniputterne fra Island. Udover dem finder vi naturligvis også det engelske landshold, som skal forsøge at bygge videre på deres gode præstationer siden VM 2018.

Belgierne er ikke overraskende favoritter, da de er det klart stærkeste mandskab i denne gruppe. De må umiddelbart ventes at komme til at kæmpe mod England, når det kommer til førstepladsen. Kampen om at undgå nedrykning kommer formentlig til at stå mellem Danmark og Island.

Odds på vinderen af gruppe 2

Odds på UEFA Nations League leveres af bet365
Indlæser…

Danmark i det fine selskabDet danske flag

Nations League bliver Kasper Hjulmands første opgave som danske landstræner. Han skal forsøge at bygge videre på det fundament, som Åge Hareide har lagt. Danmark kvalificerede sig som bekendt til EM med en andenplads i deres gruppe, som blev sikret foran Irland. Her blev det til fire sejre, fire uafgjorte og nul nederlag for danskerne., som ikke tabte deres sidste 34 kampe under Hareide.

Ved seneste Nations League blev det til to sejre, to nederlag og to uafgjorte, da Danmark vandt deres gruppe foran Irland og Wales. Her vandt Danmark begge kampe mod Wales, mens der var to gange pointdeling med irerne. Christian Eriksen blev dansk topscorer med to mål i første kamp mod Wales, mens Nicolai Jørgensen og Martin Braithwaite scorede i andet opgør mod waliserne. Danmark første kamp i liga A bliver mod Belgien i Parken.

Bronzevinderne fra BelgienBelgiens sorte, gule og røde flag

Belgien er naturligvis kvalificerede til næste år EM. De var helt suveræne i deres gruppe, hvor de to 30 point efter ti kampe. Det skete med lutter sejre efter kampe mod Rusland, Skotland, Cypern, Kasakhstan og San Marino. Det skete vel at mærke med en overlegen målscore på 40-3. Det er også ved at være nu, hvis Belgiens gyldne generation skal hente en sejr ved en slutrunde.

Ved sidste Nations League. Var Belgien i gruppe med Schmeiz og Island. Her slutte både de og schweizerne på ni point. Begge vandt mod Island og en gang mod hinanden. Deres indbyrdes målscore blev dog 6-4. Det blev 5-2-nederlaget til Schweiz i sidste kamp, som kostede pladsen i slutspillet. Succeskriteriet må blive at vinde gruppen.

England er endelig tilbage i toppenDet engelske flag

For England bliver det et gensyn med Belgien, som man mødte to gange under VM 2018. Her tabte man som bekendt til belgierne i gruppespillet og i kampen om tredjepladsen. England vandt naturligvis deres kvalifikationsgruppe foran Tjekkiet. Det er dog værd at bemærke, at England tabte deres første kvalifikationskamp i ti år, da man led et nederlag mod Tjekkiet.

England havde stor succes ved den seneste Nations League. Her var the Three Lions i en svær gruppe med Spanien og Kroatien. Her fik en England tre point mod Spanien og fire fra de to kampe mod Kroatien. Det sikrede dem førstepladsen med syv point mod Spaniens seks. Ved slutspillet tabte England som nævnt til Holland erfter forlænget spilletid. De sikrede sig trejdepladsen efter straffesparkskonkurrence mod Schweiz.

Endnu en islandsk sensation?

Island er et af få hold i A ligaen, som endnu ikke har sikret deres plads ved EM 2020. De sluttede som treer i deres kvalifikationsgruppe efter Frankrig og Tyrkiet. Derfor skal man nu spille play-off mod Rumænien. Hvis de vinder denne kamp venter en altafgørende finale mod enten Bulgarien eller Ungarn.

Island var som nævnt også med i liga A, sidst der blev spillet Nations League. Her fik de den værst tænkelige start med et 6-0-nederlag mod Schweiz. Tre dage senere tabte man med 3-0 til belgierne. Deres sidste kamp blev også tabt, og dermed endte de med et stort rundt nul og en målscore på minus 12.

Gruppe 3 (Frankrig, Portugal, Kroatien og Sverige)

Gruppe tre er bestemt også en sprængfarlig en af slagsen. Frankrig byder Cristiano Ronaldo og Portugal op til dans. Samtidig har Kroatien også vist, at de kan være med blandt de allerbedste, mens svenskerne bestemt heller ikke må undervurderes. Frankrig er naturligvis favoritter til at vinde gruppens, mens Sverige alt andet lige kan få det svært.

Odds på vinderen af gruppe 3

Odds på UEFA Nations League leveres af bet365
Indlæser…

Portugal er afhængige af RonaldoDet portugisiske flag, der bølger

Portugal er som bekendt de regerende europamestre efter deres sejr mod Frankrig i 2016. De gjordet desuden også ganske fint ved det seneste VM. De er naturligvis stadig meget afgængige af Cristiano Ronaldo. Han var da også uvurderlig, da han tog scorede hele 11 mål. Portugal sluttede som nummer to i deres gruppe tre point efter Ungarn og tre foran Serbien.

Foruden at være regerende europamestre, vandt Portugal også seneste Nations Leauge. Her vandt man sin gruppe foran Italien og Polen. I slutspillet på hjemmebane slog Portugal Schweiz med 3-1 i semifinalen efter et hattrick af Ronaldo. I finalen sikrede Goncalo Guedes portugisisk sejr mod Holland. Nu gælder det så titelforsvaret.

Kan Kroatien fortsætte de fornemme VM-takter?

Kroatien var som bekendt den helt store positive overraskelse ved det seneste VM, hvor man vandt sølv. Det formåede man at følge op på ved EM kvalifikationen, hvor man vandt sin gruppe. Her slutte Kroatien foran Wales, Slovakiet, Ungarn og Aserbajdjan.

Deres midtbane er intet mindre end verdensklasse. Her er Luka Modrić selvfølgelig den helt store stjerne, men man skal heller ikke kimse af Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović og Ivan Perišić. Ved den seneste Nations Leauge sluttede man sidst i sin gruppe med England og Spanien. Det skal naturligvis gøres bedre, hvis man skal undgå nedrykning.

De franske verdensmestreDet franske flag bølger i vinden

Franskmændene endte med at gå hele vejen ved VM i Rusland og vinde deres første verdensmesterskab i to årtier. Didier Deschamps har virkelig fået dem til at spille som en sammentømret enhed. Les Bleus kom endda også i finalen ved EM 2016, så der er bestemt tale om en magtfaktor på den internationale scene.

Frankrig vandt da også deres EM kvalifikationsgruppe ret så sikkert. Ved seneste udgave af Nations League sluttede Frankrig som toer i deres pulje efter Holland, som havde bedre indbyrdes målscore.

Sverige som underdogsVm 2018 deltager Sveriges gule og blå flag.

Sverige er ligesom Danmark oprykkere fra liga B. Her var svenskerne i en svær gruppe med Rusland og Tyrkiet. De endte på samme antal point som russerne. Sverige var dog bedst på holdenes indbyrdes målscore, og det sikrede dem førstepaldsen og oprykning.

Sverige er naturligvis også klar til EM. Man blev toer i sin gruppe efter Spanien, men foran naboerne Norge. Sverige får naturligvis et par hårde modstandere, men deres defensiv er altid solid og man må aldrig undervurdere dem.

Gruppe 4 (Schweiz, Spanien, Tyskland og Ukraine)

Fjerde og sidste gruppe i liga A er virkelig en seværdig af slagsen. Her skal det stjernespækkede spanske landshold således krydse klinger med Tyskland, som stadig er ved at finde sig selv efter et par lidt magre år. Der er også et bundsolidt ukrainsk mandskab, som har gang i en fremragende årgang. Sidst men ikke mindst er der Schweiz, som nåede slutspillet ved seneste Nations League på bekostning af Belgien.

Odds på vinderen af gruppe 4

Odds på UEFA Nations League leveres af bet365
Indlæser…

Spanien skal tilbage på sejrssporet

Efter en turbolent periode skal det spanske landshold tilbage på sporet. Manden som står i spidsen for det projekt er den tidligere Barcelona-træner Luis Enrique. Spanien har allerede sikret sig pladsen ved EM efter en førsteplads i deres kvalifikationsgruppe, hvor man sluttede fem point foran Sverige.

Ved den seneste Nations League måtte Spanien forlade turneringen efter gruppespillet. Her sluttede man som nævnt et point efter England. To 3-2 nederlag til England og Kroatien endte med at blive skæbnesvangre for spanierne.

Svingende schweizerneSchweiz' rød-hvide flag med bølger på

Schweiz er et mandskab som altid er med ved de store turneringer. Det lykkes dem faktisk også ofte at nå ottendedels- eller kvartfinalerne. Deres EM-billet er allerede i hus. Det skete, da schweizerne vandt Gruppe D med et point foran Danmark.

Som nævnt havde Schweiz stor succes ved seneste udgave af Nations Leauge. Det skete efter bedre indbyrdes målscore i de to altafgørende kampe mod Belgien. I semifinalen stod den på Portugal, hvor et Ronaldo-hattrick gennemhullede Schweiz. Bronzekampen blev tabt til England efter straffesparkskonkurrence.

Revanchelystne tyskere

Tyskerne storskuffede ved verdensmesterskaberne i Rusland, hvor de måtte rejse hjem efter tre kampe mod henholdsvis Mexico, Sverige og Sydkorea. Löws tropper skuffede også ved seneste Nations League. Her sluttede man med blot to point efter sine fire kampe mod Frankrig og Holland.

De fik dog lidt hævn i EM kvalifikationen, hvor man sluttede som nummer et i Gruppe C foran netop Holland. Nu handler det om at få spillet holdet yderligere sammen og tanket selvtillid i Nations Leauge.

De ukrainske outsidere

Ukraine er denne gruppes oprykker. De vandt deres gruppe foran Tjekkiet og Slovakiet med ni point. Deres eneste nederlag kom mod slovakiet en ligegyldig kamp, da førstepladsen og oprykningen allerede var sikret.

Senest var man også fremragende i kvalifikationen til EM. Her vandt Ukraine nemlig deres pulje foran Portugal. Her blev det til seks sejre og to uafgjorte for Ukraine, som bliver særdeles interessant at følge i denne gruppe. Det vil i hvert fald være at gøre dem uret, hvis man bare antager, at de slutter på sidstepladsen.

bet365 Odds på liga A hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.