jQuery(document).ready(function($){ var contentURI= ‘http://www.livescore.dk/api/world_cup_2014_standings.php’; $(‘#ajax_response’).load(‘/grapper.php?url=’+ contentURI); });

I nedenstående kan du finde en oversigt over alle grupperne til VM i fodbold 2014 i Brasilien. Find den komplette oversigt over alle VM grupperne, og hold dig opdateret på stillingen i de enkelte grupper. I alt er der 8 gruppe af 4 hold, hvilket i alt giver 32 nationer til VM.

Stillingen i VM grupperne bliver automatisk opdateret så du altid har den nyeste stilling. Har du mod på at spille på hvem der vinder de enkelte grupper så kan du også det.

Find odds på gruppevindere her – >

Indlæser…

VM 2014 gruppe A

I gruppe A finder vi værterne fra Brasilien, Kroatien, Mexico og Cameroun. Gruppe A bliver skudt i gang torsdag d. 12 juni med opgøret imellem Brasilien og Kroatien. Bookmakerne tror på en sikker videre deltagelse til Brasilien, og så en helt lige kamp mellem Kroatien og Mexico om den sidste plads. Cameroun spås ikke mange muligheder for at gå videre fra Gruppe A, og skulle Cameroun gå videre kan der da også hentes rigtig fine penge.

VM 2014 gruppe B

I gruppe B finder Australien, Chile, Holland og Spanien, som på forhånd er blevet udråbt som en af de hårdeste grupper. Gruppe B bliver skudt i gang fredag d. 13 juni med opgøret mellem Holland og Spanien. I gruppe B er der lige som i gruppe A en stor favorit til at gå videre, og så 2 hold der skal kæmpe om at gå videre. Den store favorit er ikke overraskende Spanien, som er forsvarende verdensmestre. Med i gruppe B er dog også Holland, som netop mødte Spanien i VM Finalen for 4 år siden. Chilie og Holland skal ifølge bookmakerne kæmpe om at gå videre i gruppen, hvor Australien ikke forventes at have nogen chance for at gå videre.

VM 2014 gruppe C

I gruppe C finder vi Colombia, Elfenbenskysten, Grækenland og Japan. Det er den klart mest åbne gruppe til VM i Brasilien, hvor alle hold forventes at kunne gå videre. Colombia står ifølge bookmakerne med de bedste kort på hånden i forhold til at gå videre, men selv den svageste favorit til at gå videre har stadigvæk fine muligheder. Det svageste hold i gruppen er ifølge bookmakerne Grækenland, men modsat de andre grupper, er de dog ikke langt efter de andre. Den første kamp i gruppe C bliver spillet d. 14 juni mellem Columbia og Grækenland.

VM 2014 gruppe D

I gruppe D finder vi endnu en hård gruppe. Således finder vi både England, Italien, Uruguay og Costa Riga. Gruppen er helt åben mellem England, Italien og Uruguay, hvor Costa Rica må forvente at sige farvel til VM efter grupperne er afviklet. For flere kan det virke underligt at Uruguay er lige så store favoritter til at gå videre som England og Italien, men Uruguay har en giftigt hold med til VM. Med på holdet er både Luis Suárez, Edinson Cavani og Diego Forlan, som kan gøre de flest målmænd usikre. Den første kamp i gruppe D bliver spillet 14 juni mellem Uruguay og Costa Rica. Det betyder også, at vi kan se frem til de klassiske opgør mellem England og Italien i første runde d 14 juni.

VM 2014 gruppe E

I gruppe E finder vi endnu engang en lige gruppe med 3 mandskaber der kan gå videre, og så et enkelt land for hvem rejsen med ret stor sandsynlighed slutter efter gruppespillet. I gruppe E finder vi Ecuador, Frankrig, Honduras og Schweiz. Bookmakerne tror på en lige gruppe, dog med Frankrig som største favoritter til at gå videre. Værst ser det ud for Honduras, som ikke spås mange muligheder for at gå videre fra gruppen. Bookmakerne tror altså på at det bliver en lige kamp imellem Ecuador og Schweiz i kampen om den sidste plads videre. Den første kamp i gruppe E bliver spillet  15 juni mellem Schweiz og Ecuador.

VM 2014 gruppe F

I gruppe F finder vi en af de helt store favoritter til at vinde VM, nemlig Argentina. Men spillere som Messi, Di Maria, Sergio Agüero og Gonzalo Higuaín er der dømt offensive spillere i verdensklasse. Argentina er da også kæmpe favoritter til at vinde gruppe F. Udover Argentina finder vi Bosnien-Hercegovina, Iran og Nigeria. Iran forventes ikke at have meget at skulle have sagt i den gruppe, så bookmakerne forventer at det bliver en lige kamp mellem Bosnien og Nigeria. Den første kamp i gruppe F bliver spillet mellem Argentina og Bosnien d. 15 juni.

VM 2014 gruppe G

I gruppe G ligner det to sikre hold videre fra gruppen. I gruppe G finder man nemlig Portugal, Tyskland, Ghana og USA. Tyskland er kæmpe favoritter til at gå hele vejen, og Portugal står også med gode kort på hånden. Derfor er oddset på at de to mandskaber går videre meget små. Gahna og USA er dog ikke uden muligheder i gruppen, og oddset på at de to mandskaber går videre er ikke vildt højt, som man ser de i nogen af de andre grupperne.  Gruppe G starter ud med et super interessant opgør mellem Tyskland og Portugal d. 16 juni.

VM 2014 gruppe H

Den sidste gruppe ved VM i Brasilien 2014 er gruppe H, hvor vi finder en af de største outsidere til at vinde VM. I gruppe H finder vi nemlig Belgien, som af mange forventes at kunne gøre en rigtig god figur ved VM. Holdet er dog uden en af de store stjerner, da Benteke er skadet og ikke kommer til at spille med ved VM. I gruppen H finder vi udover Belgien også Algeriet, Rusland og Sydkorea. Det ligner en gruppe hvor Belgien og Rusland går videre, men Sydkorea har dog også en mulighed for at gå videre. Algeriet behøver ikke at tænke meget over om de skal booke hotel til efter de indledende grupper. Gruppe H starter ud med opgøret mellem Belgien og Algeriet d. 17 juni.