Nedenfor finder du oversigt over fodbold VM 2014 gruppespil. Odds opdateres løbende og live under kampe så man altid kan følge med i hvilke lande der er favoritter i de enkelte gruppespil under VM 2014. Allerede nu er der sket store forskydninger i favoritværdigheden og dette især i gruppe B hvor Spanien tabte 1-5 til Holland.

 

VM i Fodbold 2014 bliver skudt i gang torsdag d. 12 juni, og i alt 32 landsholds skal kæmpe om titlen som verdens bedste fodboldlandshold. De 32 hold er delt ind i 8 grupper, og udover at du kan spille på hvem der vinder VM i Fodbold 2014, så kan du også spille på hvem der vinder de enkelte VM grupper. I nedenstående har vi fundet de bedste odds på vinderen af de 8 grupper.

Oddset vil automatisk blive justeret i takt med at de første kampe bliver spillet. Du kan derfor være sikker på, at oddset altid er 100% up-to-date. De odds du ser nu er de aktuelle odds som du får når du spiller på gruppevinderen hos bet365. Bet365 har de bedste odds på gruppevinderen og derudover får du en lækker velkomstbonus på 100% op til 1.000 kroner. Husk at du naturligvis kan spille på hvem der vinder de enkelte VM grupper på din mobil og tablet.

 

bet365 Fådehøjesteoddshos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Indlæser…

 

De sikre VM gruppevindere

Der er naturligvis ingen hold til VM der er sikre på at gå videre, og det er da også set tidligere at store favoritter er røget ud allerede i gruppespillet ved en VM eller EM slutrunde. Hvem husker fx. ikke den gang Danmark og Sverige sendte Italien ud af EM 2004 i Portugal da Danmark og Sverige spillede 2-2 i den sidste kamp.

Men, hvis vi ser bort fra at alle hold naturligvis kan ryge ud, så er der alligevel en række hold der med ret stor sandsynlighed går videre fra gruppen.

I ovenstående finder du dog oddset på hvem der vinder gruppen, og det gør de sikre vindere noget mindre.

I gruppe A finder vi Brasilien som burde være den sikre vinder af gruppespillet. Brasilien er på hjemmebane og har derudover en “nem” gruppe. Bet365 giver odds 1.25 hvis Brasilien vinder gruppen.

I gruppe B finder vi de forsvarende mestre fra Spanien, og Spanien er da også favorit til at vinde gruppen. Det er dog nok for meget at sige, at Spanien er den sikre gruppevinder. Med i gruppen er nemlig Holland og Chilie.

Gruppe C ligner også en åben gruppe, dog med Colombia som den største favorit til at vinde gruppespillet under VM 2014. Den stærke Falcao er dok ikke med i VM truppen, og dermed er Colombias muligheder for at vinde gruppen i den grad blevet mindre.

I gruppe D er det tæt løb imellem England, Italien og Uruguay. Der er ingen oplagt vinder af gruppen, og alle tre hold kan løbe afsted som gruppevindere.

I gruppe E finder vi Frankrig som har spillet rigtig mit i de sidste træningskampe. Frankrig giver odds 1.67 som vinder af gruppen, og de burde gå sikkert videre som nummer 1.

I gruppe F vinder vi Argentina, som er en af de helt store VM favoritter. Argentina har fået en rigtig nem gruppe, og det afspejler sig da også i oddset på Argentina som Gruppevindere. Argentina burde være sikker vinder af gruppe F.

I gruppe G kunne det ligne en sikker vinder i Tyskland, men med i gruppen er også Portugal. Hvis Ronaldo kommer med til VM kan det meget vel blive en kamp mellem Tyskland og Portugal i kampen om at blive vindere af gruppe G.

I gruppe H er der heller ikke nogen oplagt gruppespil vinder. Belgien bliver godt nok spået som outsider til at vinde VM, men hvad kan de unge stjerner fra Belgien reelt udrette til VM. Med i gruppe er også Rusland som meget vel kan ende med at vinde gruppen.

 

 

//