Fodboldklubben Vendsyssel FF's officielle logo

Søndag klokken 14.00 får Vendsyssel FF debut i Superligaen, når de møder OB hjemme på Nord Energi Arena i Hjørring. Det bliver måske den største sportsbegivenhed i Vendsyssels historie, og hele området har set frem til kampen siden oprykningen blev sikret. Det store spørgsmål er dog, hvordan det går Vendsyssel i Superligaen. Bider de sig fast, eller ender de som Helsingør? Dét har Danske Spil sat odds på. Her får man odds 1,65 på, at Vendsyssel får over 20,5 point i grundspillet og odds 2,10 på, at de får færre point.

 

Bookmaker is inactive

 

Vendsyssel har forberedt sig grundigt

At Vendsyssel nu er klar til Superligaen er en imponerende bedrift. Den nordjyske klub har gennemgået en fantastisk udvikling i de seneste par år, hvor de langsomt har taget små skridt imod Superligaen. Rejsen har indeholdt mange skuffelser, for eksempel nederlaget til AC Horsens i playoff for to sæsoner siden, men nu er målet nået.

Det er dog ikke kun på banen, at Vendsyssel har udviklet sig. Det gælder bestemt også udenfor banen, hvor stadionet for eksempel er spritnyt. Samtidig er faciliteterne og ungdomsarbejdet også blevet forbedret markant, og Vendsyssel har dermed givet sig selv meget bedre forudsætninger for at blive succesfulde.

Selvom Vendsyssels trup ikke indeholder nogle superstjerner, bør der ikke være den helt store fare for, at de falder sammen på samme måde som Helsingør. Vendsyssels trup er utrolig rutineret, og de har mange spillere med Superliga-erfaring. Det gælder blandt andet Alexander Juel Andersen, Daniel Christensen, Marcus Solberg, Lucas Jensen og Kasper Povlsen. Derudover er det også værd at fremhæve en mand som Ninos Gouriye, der har erfaring fra Æresdivisionen i Holland. Derudover har de nogle utrolig spændende unge folk i for eksempel Emmanuel Ogude og Andreas Kaltoft, der kan få deres helt store gennembrud i den kommende sæson.

 

Ambitionerne er høje

Vendsyssel kommer sandsynligvis til at kæmpe for at undgå nedrykning. Der er dog ingen grund til at tro, at de kommer til at få ligeså store problemer som Helsingør i sidste sæson. Vendsyssels trup er markant stærkere og mere rutineret end sjællændernes.

Derudover er Vendsyssel også både en sundere og mere ambitiøs klub end Helsingør. Vendsyssel har en langsigtet plan om at etablere klubben i toppen af dansk fodbold, og den har ikke tænkt sig at give op uden kamp. Det er også meget tydeligt på klubbens handler denne sommer, hvor der er blevet investeret penge i rutinerede spillere.

Vendsyssel kommer altså til at kæmpe med næb og klør for at blive i Superligaen, og de giver ikke op. Der vil både blive investeret tid, penge og meget mere i at overleve i år. Derfor kan man også godt forvente, at Vendsyssel gør det markant bedre end Helsingør.

 

Askou kan bære VFF langt

I Jens Berthel Askou har Vendsyssel en utrolig dygtig træner. Den tidligere Norwich-spiller er igang med sit første cheftrænerjob, og han har allerede gjort det over alt forventning. Askou er en træner, der kan få sine spillere til at kæmpe til blodet springer. Vendsyssel-spillerne vil alle slås for deres træner, hvilket er en fantastisk kvalitet.

Derudover er han taktisk dygtig, og han er god til at læse sine modstandere. Det beviste han i de to altafgørende knald-eller-fald-kampe imod Lyngby. Han udmanøvrede simpelthen de kongeblå, der aldrig for alvor var tæt på at slå de gæve nordjydere ud.

 

Odds på Vendsyssel i Superligaen

For at oddse på Vendsyssels samlede antal point i Superligaen skal man oprette en konto hos Danske Spil og sætte penge ind. Herefter skal man gå til Oddset > Fodbold > Danmark > Superligaen og så finde “Antal point i Grundspillet”.

Indsætter man mindst 500 kroner, får man endda en odds bonus på yderligere 500 kroner ovenihatten. Denne kan bruges til at spille på Superligaen eller alle Danske Spils mange andre oddsmuligheder.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift