Puljerne ved VM i fodbold 2018

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og sportsmæssigt er der lagt op til en stor en af slagsen. VM i fodbold er naturligvis den helt store oplevelse i år, men begivenheder som cykelløbet Tour de France, tennisturneringerne French Open og Wimbledon samt golfturneringen US Open er også værd at fremhæve. Det helt store spørgsmål er dog, hvordan man får overblik over de mange store begivenheder og dermed planlagt sommerens TV-kiggeri.

TVsporten.dk hjælper dig på vej

Et oplagt sted at starte, når man skal planlægge sin sommer, er på TVsporten.dk. Her finder man altid en komplet oversigt over livesport i dansk TV. Er man i tvivl om, hvornår en bestemt begivenhed begynder, for eksempel en VM-kamp eller første etape af Tour de France, finder man det altid på TVsporten, hvor man også kan se, hvilken kanal, der sender begivenheden.

Er man på farten, kan man endda downloade TVsportens app, der findes i både App Store og Google Play. På den måde kan man altid holde sig opdateret om de kommende kampe. I appen finder man endda nyheder, odds, startopstillinger og alt andet, man skal bruge til virkelig at kunne nyde den fremragende sport i TV. I appen kan man endda vælge at få notifikationer, når starten på ens udvalgte kamp nærmer sig.

Planlæg VM 2018 med TVsporten

De fleste dedikerede sportsfanatikere ved, hvor svært det kan være svært at få tid til at opfylde alle de TV-mæssige ambitioner under en slutrunde. Det kræver planlægning og disciplin, hvis man skal presse det hele ind i et i forvejen stramt sommerprogram.

Med TVsporten kan det dog lade sig gøre. Det komplette TV-program over VM 2018 giver nemlig muligheden for at planlægge de kommende dage ned til mindste detalje.

Allerede nu kan man faktisk finde datoerne og tidspunkterne for alle sommerens begivenheder og dermed undgå at misse de største af slagsen, når man skal planlægge sommerferie, grillarrangementer eller hvad, man nu ellers lige skal.

Gider man ikke tjekke hjemmesiden eller appen, hver gang man skal finde ud af, hvornår dagens kampe spilles og, hvor de vises, kan man downloade hele VM-programmet direkte til sin kalender. På den måde kan man få en notifikation forud for samtlige kampe uanset, om man er på mobil, tablet eller computer, og samtidig undgå at misse de vigtigste kampe, når man bliver inviteret til sociale arrangementer. Med TVsporten er der altså ingen undskyldninger for at misse en kamp igen.

Hjemmesideejer? Prøv TVsporten widget

Bestyrer du en hjemmeside, kan du nemt installere TVsportens widget. Den tillader alle hjemmesideejere at lave deres eget TVsporten feed helt gratis. Det er en perfekt måde at give sidens besøgende det komplette overblik over en eller flere forskellige sportsgrene eller turneringer.

Det kan for eksempel være, at du ønsker at vise det komplette VM-program, tenniskampe på TV eller simpelthen bare alt sport på TV. Man kan frit vælge, hvor lang frem i tiden widgetten skal gå, så man kan både vise for de næste tre dage eller for hele sæsonen. Det styrer man selv.

Med TVsporten.dk er du klædt på til en sommer i verdensklasse. Forneden kan du downloade appen til IOS eller Android samt VM-kalenderen.

Appstore – https://itunes.apple.com/se/app/tvsporten-dk-sport-i-tv/id708305276?mt=8

Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tvsporten.android

VM kalender – https://www.tvsporten.dk/page/hele-vm-i-fodbold-i-din-kalender/