Hvidt flag med French Opens logo med en blå himmel i baggrunden
Af Leonard Zhukovsky/Shutterstock

Sæsonens anden grand slam-turnering, French Open, er efterhånden godt i gang. Caroline Wozniacki har spillet sig videre til ottendedelsfinalen, og det er for alvor ved at blive spændende på Roland Garros. Skal du følge Caroline Wozniackis videre færd i turneringen og planlægger du at oddse på French Open, bør du gøre det hos Unibet. Her får du nemlig 20 procent profitboost på samtlige livevæddemål, hvilket kan gøre turneringen utrolig lukrativ.

 

Sådan gør du

  • Modtag et profitboost på 20 procent hver dag
  • Spil på tennis til odds 1,40 eller højere
  • Vind og få forøget din gevinst

Det er yderst simpelt at udnytte dette gode Unibet tilbud. Hver eneste dag får du nemlig et profitboost på 20 procent, som du selv vælger, hvornår skal bruges. Det eneste krav er, at du bruger det på tennis og, at oddset er mindst 1,40. Du vælger altså helt selv, hvad du vil bruge sit French Open-profitboost på.

Få 1.500 kr. i Unibet bonus

Har du ikke allerede en konto hos Unibet, kan du som ny spiller få helt op til 1.500 kroner i odds bonus hos bookmakeren. Denne bonus får du ved at oprette en konto og indsætte penge. Unibet fordobler herefter dit første indskud med op til førnævnte 1.500 kroner. Et indskud på 100 kroner giver altså yderligere 100 kroner i bonus, imens et indskud på 1.500 selvfølgelig giver 1.500 kroner i odds bonus. Dermed er man sikker på at få en god start, når man skal ud og oddse på French Open eller nogle af Unibets mange andre spilmuligheder.

Livestream French Open gratis

Udover muligheden for at få profitboost kan man hos Unibet også livestreame samtlige kampe fra French Open inklusiv Wozniackis. Bookmakeren har rettighederne til alle kampene fra turneringen, og derfor kan man helt gratis streame dem. Alt det kræver for at livestreame French Open online hos Unibet er penge på kontoen. Det gør ingen forskel, om man har en krone eller en million kroner på kontoen, så længe der er penge på.

Der er ingen krav om, at man skal spille på de kampe man streamer, så selv med fem kroner på kontoen, kan man altså se alt den sport, man har lyst til. Unibets livestreaming er endda ofte en smule foran det signal, der sendes i fjernsynet.