Lørdag den 4. maj starter Giro d’Italia 2024. Samtlige af løbets etaper vises direkte på dansk TV, da Discovery igen i år har sikret sig rettighederne til den italienske Grand Tour. Det foregår på Kanal 5 eller via streaming på Discover+.

Husk i øvrigt, at du på Expekt kan spille på vinderne af samtlige etaper, samt den lyserøde førertrøje. Læs om de bedste spilforslag og odds på Giro d’Italia 2024 her.

Se de bedste odds på vinderen af Giro d’Italia 2024

© TVsporten.dk – Sport i TV

Hvem sender Giro d’Italia 2024?

Discovery har rettighederne til at sende Giro d’Italia 2024 i dansk TV. Dermed er det Kanal 5, som man skal slå over på. Det betyder, at de danske cykelfans kommer i Thomas Bay, Brian Holms og resten af kommentatorholdets kyndige hænder. Mange af Eurosports kommentatorer har beskæftiget sig cykling i en menneskealder, og de er uhyre dygtige.

Som det kan ses på ovenstående Giro d’Italia 2024 TV-guide, er der stor forskel på, hvornår etaperne starter. Starttidspunkterne afhænger naturligvis af, hvor lange etaperne er samt, hvilken rute rytterne skal ud på. Man kan derfor ikke regne med, at man kan tænde for Giro d’Italia TV på samme tidspunkt hver dag. Gør man dette, vil man blive slemt skuffet.

Det gælder i stedet om at holde sig ajourført med starttidspunkterne, så man ikke går glip af vigtige momenter ved at tænde for sent, eller spilder sin tid ved at tænde for tidligt.

Følger man med i Giro d’Italia 2024 TV, bør man dog nemt kunne holde sig up to date. TV-stationen sørger altid for at nævne, hvornår de næste etaper starter. Alternativt vil denne Giro TV-guide altid blive opdateret, så du ikke går glip af så meget som et sekund.

Livestream Giro d’Italia

Som en af sportens tre grand tours er Giroen et langt løb på tre uger, og i modsætning til Tour de France ligger Giroen ikke i løbet af en ferie. Derfor er det bestemt ikke utænkeligt, at det ikke er hver dag, du kan sidde hjemme foran fjernsynet for at se Giroen i TV.

Derfor er det heldigt, at der også er mulighed for at streame Giro d’Italia 2024. Det foregår på Discovery+, hvor du med et Sport-abonnement får adgang til ikke bare den italienske Grand Tour, men også Discoverys mange andre sportsrettigheder.