Kamp: Manchester City – Bristol City
Spilforslag: Manchester City vinder begge halvlege
Odds: 1,90
Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

Premier Leagues førerhold Manchester City tager imod Bristol City fra den næstbedste række i Carabao Cuppen. Turneringens helt store overraskelse sendte i kvartfinalen bysbørnene fra Manchester United ud i pokalmørket. Det ligner dog, at semifinalerne bliver endestationen for Championship-klubben, da Pep Guardiolas tropper simpelthen slår alt og alle i denne sæson. Hvis The Citizens forsætter i samme stil, er det svært at se, hvem der skal sætte en stopper for dem i både Premier League, FA Cuppen og Carabao Cuppen. Kan de virkelig vinde tre engelske trofæer i samme sæson, eller går gassen af ballonen på et tidspunkt?

 

Mægtige Manchester City

The Citizens har fejet al modstand af banen igennem de sidste seks måneder. Derfor er det svært at se, hvorfor den stime skulle stoppe mod The Robins i aften på Etihad Stadium. Selv hvis hjemmeholdet ikke stiller i stærkeste opstilling, så burde det være en smal sag, at sende Bristol City hjem med et nederlag i bagagen. Da Manchester City i lørdags mødte Burnley i FA Cuppen, endte det da også med en 4-1-sejr til Pep Guardiolas tropper. Han lod endda de helt store stjerner få en velfortjent pause.

Bristol City derimod har ikke været inde i en god periode de sidste par uger. De tabte 3-0 til Watford i FA Cuppen i lørdags. Derudover er deres sidste to ligakampe også endt med nederlag. Nytårsdag fik de ordentlig lussing af Aston Villa på udebane, da de blev sendt hjem med et 5-0-nederlag. Odds på dronningens nytårstale 2018. To dage forinden tabte de med 2-1 på hjemmebane til Wolves. De har altså tabt deres sidste tre kampe på stribe med en samlet målscore på 10-1. Manchester City er også en alt for stor mundfuld for dem, og det bliver med al sandsynlighed til endnu en afklapsning.

Derfor anbefaler vi at spille på, Manchester City vinder begge halvlege til odds 1,90 hos Danske Spil.

 

 

Bookmaker is inactive

 

Oddset logo