Arsenal skal en tur til City Ground for at møde Nottingham Forest i FA Cuppen. Hjemmeholdet har ikke vundet en kamp i snart en måned. Udeholdet ikke har tabt et opgør i over en måned, så det burde være en smal sag for Arsène Wengers mandskab at komme videre til næste runde.

Forest spillede 0-0 med Leeds på udebane i mandags. Det var deres blot andet point i fem kampe, og deres første clean sheet i otte forsøg. Nottingham er nummer 14 i EFL Championship med 32 point.

The Gunners fik et enkelt point i onsdags mod Chelsea på hjemmebane. Jack Wilshere bragede kanonerne i front efter 63 minutter. Eden Hazard fik dog udlignet fem minutter efter på et yderst tvivlsomt straffespark begået på ham selv. Marcos Alonso gjorde det til 1-2 med under ti minutter igen, men Héctor Bellerín bragte balance i regnskabet i dommerens overtid. Arsenal er placeret på en sjetteplads i Premier League med 39 point.

Udeholdet er bookmakernes favorit til at vinde kampen. En Forest-sejr belønnes med odds 5,75 hos NordicBet, mens en Gunners-sejr giver odds 1,53. Et uafgjort resultat giver pengene 4,25 gange igen.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her. Husk i øvrigt at nye kunder kan få 2.500 kroner i sign-on bonus hele januar måned på grund af vintervinduet.

 

NordicBet Odds på opgøret hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: Nottingham Forest – Arsenal

Nottingham Forest

Forest fyrede efter en skuffende sæson deres cheftræner Mark Warburton nytårsaften. Nytårstale odds 2018. Det skete efter to nederlag på hjemmebane til henholdsvis Sunderland (0-1) og Sheffield Wednesday (0-3). Den midlertidige manager Gary Brazil fik som skrevet et enkelt point i sin første kamp, og defensiven så meget stærkere ud, end den har gjorde de sidste mange måneder. Nu er det store spørgsmål så, hvem der skal overtage cheftrænerposten i Nottingham Forest. Der er snak i krogene om, at de gerne vil have fat i den tidligere Middlesbrough-træner Aitor Karanka.

Alt i alt har det været en meget svingende sæson for Forest. Ti sejre, to uafgjorte og 14 nederlag er det blevet til med en samlet målscore på 33-42. Der er derfor hele 11 point op til Leeds, som ligger på sjettepladsen, der giver adgang til playoff om en plads i Premier League. Det virker dog urealistisk, at de skulle komme op i top seks foran hold som Norwich, Brentford, Middlesbrough og Sheffield United. Selv hvis de skulle komme i top seks, så er holdet med al sandsynlighed heller ikke godt nok til at vinde en playoff-kamp på Wembley.

Gary Brazil kan vælge og vrage mellem alle sine spillere, da han hverken har nogen skader eller karantæner at tænke på til denne pokalkamp.

 

Arsenal

Arsenal logoThe Gunners vandt FA Cuppen sidste sæson. Faktisk har de vundet den tre ud af de sidste fire gange. Det vidner lidt om, hvor højt Arsène Wenger prioriterer denne pokalturnering. Han er også den manager i England, som har vundet FA Cuppen flest gange af alle (7 styk). I starten af turneringen plejer Arsenal at stille med reserver og ungdomsspillere, men jo længere de kommer, jo mere seriøst tager de turneringen.

Det kunne også sagtens blive tilfældet mod Nottingham Forest. Det betyder, at målmand David Ospina, forsvarsspillerne Per Mertesacker og Mathieu Debuchy, midtbanespillerne Jeff Reine-Adelaide, Francis Coquelin og Mohamed Elneny samt offensivspillerne Danny Welbeck og Theo Walcott nok kommer til at få noget tiltrængt spilletid i dette opgør.

Aaron Ramsey og Laurent Koscielny er tvivlsomme på grund af henholdsvis en haseskade og en akillesseneskade. Nacho Monreal, Olivier Giroud, Santiago Cazorla og Sead Kolašinac er forsat ukampdygtige, da de døjer med henholdsvis en ankelskade, en haseskade, en akillesseneskade og en knæskade.

 

Spilforslag

Selvom Forest har fyret deres cheftræner, og de så bedre ud mod Leeds, så bliver det stadig en rigtig svær kamp mod de regerende FA Cup-vindere fra Arsenal. På trods af at The Gunners kommer til at roterer kraftigt, da de har spillet mange kampe mellem jul og nytår, så er der stadig en del erfaring i blandt deres reservespillere.

Når Arsenal er i spilhumør, så kan de score mange mål på kort. Det så vi blandt andet hjemme mod Liverpool, hvor de vendte 0-2 til 3-2 på lidt over fem minutter. Det burde også være muligt for dem at score et par stykker på City Ground. Hvis de gør det, så fører de også ved pausen.

Derfor anbefaler vi at spille på, Arsenal vinder første halvleg til odds 2,03 hos NordicBet.

 

NordicBet Odds på opgøret hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+