Søndagens sene Superliga-kamp står mellem rivalerne Brøndby IF og AGF. Det er to hold med vidt forskellige formkurver, og der er dermed lagt op til en interessant duel i den sidste runde inden vinterpausen. Brøndby har vundet ni Superliga-kampe i træk, imens gæsterne fra Aarhus blot har vundet en gang siden, at de ansatte David Nielsen i september.

Brøndby fører i øjeblikket Superligaen, og de gul-blå er favoritter til at snuppe mesterskabet. Alexander Zornigers tropper har været fremragende i denne sæson, og de nærmer sig Superliga-rekorden for flest sejre i træk. For at slå rekorden fra 1998/1999-sæsonen, som Brøndby selv satte, skal Brøndby dog stadig bruge fire sejre.

AGF glæder sig formentlig meget til at gå på juleferie. Aarhusianerne har været horrible i denne sæson, og AGF er for nu milevidt fra at opfylde det erklærede mål om top seks. Derfor er David Nielsen også langsomt ved at komme under pres i den jyske storklub.

Da Brøndby er i fremragende form og på hjemmebane, er de selvfølgelig også favoritter. Hos bookmakeren NordicBet får man odds 1,30 på, at Brøndby vinder, imens en AGF-sejr udbydes til odds 9,50.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her.

 

NordicBet Spil på kampen hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: Brøndby IF – AGF

Brøndby IF

Brøndby IF logoHjemmeholdet er inde i en nærmest unik stime. Brøndby har vundet ni Superliga-kampe i træk, og de nærmer sig derfor både klub- og Superligarekorden, der er på 12 sejre i træk. Den rekord satte Brøndby i 1998/1999, hvor profilerne var folk som Ebbe Sand, John “Faxe” Jensen, Per Nielsen og Mogens Krogh. Det er altså nogle af klubbens helt tunge drenge, som Alexander Zornigers tropper nu konkurrerer med. Det siger selvfølgelig også alt om, hvor imponerende en bedrift det er, at Brøndby i øjeblikket er i gang med.

På det seneste har Brøndbys spil ikke været helt så flydende som tidligere i sæsonen. På trods af dette fortsætter spillerne dog med at tage den ene sejr efter den anden. Brøndby henter nu sejre, som de ikke ville have taget i sidste sæson. De gul-blå er nu også i stand til at vinde de kampe, hvor spillet ikke lige flyder, og hvor det er svært. Det er den slags, der kendetegner et tophold, og derfor er Brøndby nu også favorit til at tage mesterskabet.

Brøndbys seneste sejre imod SønderjyskE og Silkeborg IF har begge været såkaldte arbejdssejre. Her havde spillerne undervejs store problemer, men de fik alligevel kæmpet sig tilbage og taget overbevisende sejre. Dette er selvfølgelig et direkte resultat af det momentum som holdet har og spillernes selvtillid.

Til kampen imod AGF forventes Brøndby at måtte undvære angriberen Kamil Wilczek. Polakken døjer i øjeblikket med en mindre skade, hvilket formentlig giver plads til Jan Kliment i front sammen med Teemu Pukki. Kliment scorede et flot mål imod SønderjyskE, og han bør være fyldt med gåpåmod.

 

AGF

Der var mange AGFere, der blev lettede da Glenn Riddersholm endelig blev fyret i september. AGF rykkede sig minimalt under den tidligere mestertræner, og det var tydeligvis tid til at prøve noget nyt. David Nielsen lignede på forhånd en god erstatning, men den tidligere Lyngby- og Strømgodset træner har endnu ikke gjort en forskel. Under ham er AGF nærmest kun blevet dårligere, og de befinder sig nu igen i nedrykningsfare.

Faktisk har AGF hele syv point op til OB på sjettepladsen. Med otte spillerunder igen af grundspillet ligner det derfor endnu en sæson med nedrykningsspil for AGF. Dette vil være en gedigen fiasko for traditionsklubben, der investerede massivt i nye spillere i sommeren.

For to uger siden fik David Nielsen sin første sejr som AGF-træner. Det skete, da AGF slog lokalrivalerne Silkeborg med 3-1 på hjemmebane efter to sene mål af Mustapha Bundu. I vanlig AGF-stil blev den gode præstation fulgt op med en forfærdelig præstation. I den efterfølgende kamp tabte de nemlig 4-0 ude til FC Midtjylland. I sidste weekend blev det så til 0-0 på hjemmebane imod FC Helsingør til stor utilfredshed blandt klubbens fans. Derfor er AGF også under pres inden årets sidste kamp.

Til kampen imod Brøndby må AGF undvære Alexander Juel Andersen og Adama Guira. derudover er den dygtige forsvarsspiller Daniel A. Pedersen i karantæne.

 

Spilforslag

Denne kamp er svær at spå om. AGF er nede i kulkælderen for tiden, men de hviii’e plejer altid at kunne motivere sig til kampene imod Brøndby. Det er heller ingen hemmelighed, at David Nielsen nærer et indædt had til Brøndby. Der er næppe nogle modstandere den karismatiske skagbo hellere vil slå, og han har helt sikkert en plan klar til kampen.

Brøndby vinder og vinder i øjeblikket, og det er svært at se AGF stoppe dem på Vilfort Park. De gul-blå spillere vil gøre alt for at gå på juleferie med ti sejre i streg, men de har haft lidt problemer på det seneste. Især defensivt har Brøndby været skrøbelige, og de gul-blå har haft svært ved at lukke af på det seneste. Brøndby har faktisk lukket mål ind i deres seneste tre kampe.

Brøndby bør dog stadig være stærkest på Vilfort Park. Derfor anbefaler vi, at man spiller på, at Brøndby vinder en kamp, hvor begge hold scorer til odds 2,65 hos NordicBet.

 

bet365 Følg spilforslaget hos NordicBet

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+