Indlæser...

Nordirland vs Tyskland spilles samtidigt med Ukraine vs Polen, nemlig kl. 18.00 tirsdag d. 21. juni. Nordirland og Tyskland spilles på Parc des Princes i Paris, hvor begge nationer formentlig kan nøjes med ét point. Tyskland bør dog vinde dette opgør, hvilket vil sende Nordirland i farezonen for at blive en af de dårligste tre’ere i puljerne, da nordirerne i så fald kun vil have tre point.

I denne optakt ser vi på odds på Nordirland vs Tyskland fra bookmakeren bet365, som har astronomiske odds på nordirsk-sejr mod Tyskland.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Nordirland er gigantiske underdogs til odds 13.00, og der er da heller ikke mange som tilskriver Nordirland en kinamands chance for at vinde denne kamp til trods for 2-0 sejren over Ukraine i det seneste opgør. Uafgjort vil da også være godkendt for Nordirland, hvilket kan spilles til odds 6.00.

Alle forventer en tysk sejr i dette opgør, og Tyskland giver odds 1.29 netop nu hos bet365.

Herunder kan du se udvalgte odds fra de meste populære markeder på kampen, og du kan selvfølgelig se Nordirland mod Tyskland på TV2 med kick off kl. 18.00.

Indlæser...

 

Stillingen i Gruppe C

gruppe_c_stillingen_21062016

 

Optakt: Nordirland vs Tyskland

NordirlandNordirland har imponeret ved denne slutrunde, hvor man i den første kamp holdt Polens angreb i en skruetvinge i det meste af kampen. Milik lynede dog fra kanten af feltet kort inde i anden halvleg, og sikrede Polen de tre point, men Nordirland kunne forlade banen med oprejst pande efter en hårdt kæmpet kamp.

Mod Ukraine var der mere fra samme skuffe, og denne gang gav det pote. Ukraine var mest på bolden, men løb gang på gang panden mod den nordirske mur, og takket være kvalitetsfyldt direkte angrebsspil, lykkedes det Nordirland at putte to i den ukrainske ruse. Nordirland sidder nu på tredjepladsen med tre point for to kampe, og har en gylden chance for at spille sig videre til knockout-kampene.

Nordirland har nu kun tabt én ud af de 14 seneste kampe, og forsvarets styrke sættes yderligere i relief af det faktum, at kun otte gange har den nordirske keeper måtte samle bolden op i eget net i de 14 opgør. Tyskland får uden tvivl deres sag for, hvis Nordirland skal besejres.

Målscorer-odds hos Nordirland

Nordirland stillede overraskende op til kampen mod Ukraine uden Kyle Lafferty på toppen. I stedet var det Conor Washington som fik lov at starte inde for Nordirland, og da han endelig blev pillet ud efter 83. minutter, var det til fordel for Josh Magennis. Lafferty er dog stadig favorit til første målscorer for Nordirland til odds 15.00 (mens der er odds 19.00 på Washington), men det er ingenlunde sikkert, at Lafferty overhovedet kommer på banen. Centerforsvarer Gareth McAuley (odds 41.00) åbnede scoringen for Nordirland mod Ukraine med et sjældent mål og Niall McGinn (odds 34.00) lukkede og slukkede til 2-0 for Nordirland i kampens sidste minut.

En af turneringens bedste nordirske spillere er Oliver Norwood, som har gjort det glimrende for sit hold indtil videre, og midtbaneprofilen kan spilles til et vanvittigt odds 51.00 som første målscorer i kampen mod Tyskland.

 

Tyskland bør have kvaliteten til en sejr

TysklandSelv om Tyskland allerede nu formentligt er sikret videre adgang ved EM 2016, bør man gå efter at sikre sig førstepladsen i puljen, og det kræver en sejr mod Nordirland. Polen møder samtidigt Ukraine, og bedømt på tidligere kampe ved denne slutrunde, er Polen store favoritter til at vinde dét opgør. Dermed ryger Tysklands førsteplads til Polen, hvis ikke tyskerne henter tre point her.

Ser man på Tysklands spil i de første to kampe, behøver man dog ikke megen fantasi for at forestille sig problemer mod Nordirland. Mod Ukraine vandt Tyskland 2-0, men det var aldrig på overbevisende maner. Ukraine havde masser af chancer i dét opgør, og Neuer og Boateng reddede formentlig point hjem til Tyskland i dén kamp.

Mod Polen var Tyskland iøjnefaldende fraværende i Polens straffefelt, og faktisk ville det ikke have været tyveri ved højs dagslys, hvis Polen havde snuppet alle tre point i 0-0 kampen mellem de to lande. Igen spillede Boateng en pragtkamp i det tyske forsvar og var i høj grad medvirkende til, at polakkerne ikke fik straffet de regerende verdensmestre som synes at være en skygge af sig selv i øjeblikket.

Tyskland skal ud og tanke selvtillid med en sejr mod Nordirland, og det er vigtigt at få angriberne i gang. Thomas Müller, som på forhånd var udråbt til topscorer-favorit ved EM 2016, har stadig sit første mål til gode i Frankrig. Oddset på Müller som topscorer er nu helt oppe på 15.00 før tyskernes tredje gruppekamp. Du kan se EM-topscorer odds her.

Faktum er dog, at Tyskland stadig har meget at bevise, og man får ikke flere chancer for at bevise det inden 1/8-finalerne. Det er nu Tyskland skal finde storspillet frem og have kørt angriberne i stilling.

Målscorer-odds hos Tyskland

Thomas Müller er igen favorit til at score kampens første mål til odds 3.75. Han har dog ikke scoret ved EM endnu, men måske derfor kommer han i gang her?

Mod Ukraine var det Mustafi (odds 26.00) og Schweinsteiger (odds 17.00) som scorede målene for Tyskland, men efter Müller er det Mario Gomez og Andre Schürrle som er favoritter til odds 5.00 og 6.00. Özil er også altid et spændende emne til odds 7.50, mens Boateng – som har spillet et fortræffeligt EM indtil nu – kan spilles til odds 26.00 som en outsider.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Nordirland-Tyskland-flag