em_2016_spilforslag_banner

EM 2016 spilforslag:

Vi spiller: Hamsik bliver topscorer for Slovakiet

Odds: 5.50 hos bet365

Find spillet: “EM 2016 -> Holdets topscorer”

Spilstop: Lørdag d. 11. juni kl. 18.00

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos bet365

 

Målfarlige Hamsik bliver Slovakiet-topscorer

SlovakietSlovakiets Marek Hamsik er den spiller som har scoret flest mål for landsholdet – både i kvalifikationen men også all time i den slovakiske EM-trup. I kvalifikationen lavede Hamsik ni af Slovakiets 17 mål, og Hamsik – som til dagligt tørner ud for Napoli i Serie A – har haft en flot sæson i det italienske. Han er uden tvivl Slovakiets største stjerne, og er da også favorit til at skulle sparke eventuelle straffespark for Slovakiet ved EM 2016.

Se også: Hvem sparker straffe, frispark og hjørne ved EM 2016

Hamsik kommer nærmest med garanti til at spille samtlige kampe for Slovakiet ved dette EM, hvor hans rolle bliver som fremskudt playmaker på den offensive midtbane lige bag Slovakiets angreb. Samtidigt forventes det, at man kun stiller med én angriber på toppen, og her kan spilletiden blive delt ud mellem Michal Duris og Adam Nemec som de to førende Slovakiet-angribere. Duris og Nemec er uden tvivl de to næstbedste bud på en intern topscorer for Slovakiet ved EM i Frankrig, og her tror vi, at Hamsik kommer til at overstråle dem begge. Duris kan i øvrigt også spilles til odds 5.50, mens Nemec i øjeblikket giver odds 7.00.

Slovakiet er kommet i gruppe med England, Rusland og Wales, og da hele 16 af de 24 hold ved EM går videre fra grupperne, er der en chance for, at Slovakiet også kan spille sig videre fra puljen og dermed – som minimum – få en ekstra kamp i 1/8-finalerne. Der bør nemlig ikke være stor forskel på papiret mellem Slovakiet, Rusland og Wales.

Jo flere kampe Slovakiet spiller, desto flere minutter bør Hamsik få på banen ift. duoen Duris/Nemec, og da Hamsik i forvejen har været den mest målfarlige spiller i Slovakiets trup, er han også et særdeles godt bud på Slovakiets topscorer ved EM 2016 til odds 5.50 hos bet365.

Marek Hamsik som topscorer for hele turneringen er et langskud som belønnes med odds 251 hos bet365. Se alle odds på EM 2016s topscorer her.

Spil på EM 2016 hos bet365.dk >>

bet365-580x330