super-odds-atletico-madrid-vs-barcelona

Onsdag er der rendyrket spansk opgør i Champions League-programmet, når Atletico Madrid og Barcelona tørner sammen i kvartfinale-returopgøret. Barcelona fører 2-1 fra det første opgør, og 2-1 til Barcelona er da netop også blevet resultatet de sidste tre gange de to klubber er mødtes. Bemærkelsesværdigt er det dog, at Atletico Madrid faktisk vandt med 2-1 samlet, da de to hold mødtes i Champions League i april 2014.

Bookmakeren 888sport er klar med et fabelagtigt Super Odds-tilbud på Atletico Madrid vs Barcelona, hvor alle nye kunder kan spille op til 100 kr. til et forhøjet Super Odds på de to mandskaber.

Her kan du få odds 12.00 på Atletico Madrid, hvorimod en Barcelona-sejr giver odds 6.00. Hvis du vinder på dit væddemål udbetales hele gevinsten uden gennemspilskrav, hvilket gør dette til et super odds-tilbud.

Kampen Atletico vs Barcelona vises direkte på TV3+ onsdag kl. 20.45, men du kan allerede nu sikre dig din kupon med super odds på kampen, ved at besøge 888sport og åbne din nye konto.

Bemærk: Tilbuddet kan også bruges til Manchester City vs PSG, hvor der er odds 7.00 på begge klubber.

Få Super Odds på Atletico vs Barcelona >>

 

 

Sådan fungerer Super Odds hos 888

Super Odds-tilbuddet gælder altid kun for helt nye spillere hos 888, som endnu ikke har en aktiv konto. For at åbne en konto på den korrekte måde, kan du benytte linket herover, som går direkte til 888s kampagneside for dette tilbud.

Når du er oprettet og har indbetalt penge, kan du spille op til 100 kr. på det forhøjede odds.

Sådan spiller du:

Find kampen hos 888sport, og placér et væddemål til det normale kampodds. Lige nu er odds 3.50 på Atletico Madrid og 2.20 på Barcelona, og det er naturligvis de odds, som alle eksisterende 888-kunder kan spille på til kampen mellem Atletico Madrid og Barcelona.

Placér blot dit væddemål på op til 100 kr. til det normale kampodds, og hvis dit hold vinder, får du gevinsten fra det normale odds med det samme.

Den overskydende gevinst udbetales indenfor 72 timer, og den udbetales kontant uden yderligere krav om gennemspil/omsætning. Gevinsten er altså skattefri, og kan bruges med det samme til at spille videre for eller hæve den til banken.

Læs mere om 888sport i vores bookmaker-anmeldelse

 

888-sport-580x330