Indlæser...

Manchester City har udebanemål-fordelen forud for tirsdagens Champions League-brag mod Paris St. Germain på Etihad Stadium i Manchester. Det første opgør i Paris sluttede nemlig 2-2, og dermed kan City avancere med en sejr eller hvis kampen slutter 0-0 eller 1-1. Presset er i den grad på PSG, som allerede har sikret sig det franske mesterskab, og nu kun har Champions League tilbage at spille om i denne sæson.

Til trods for Citys flotte 2-2 resultat i det omvendte opgør på Parc des Princes i Paris, er det pariserne som er favoritter hos bookmakeren bet365 før dette opgør. Her er der nemlig odds 2.80 på Man City, mens der er odds 2.55 på PSG. Uafgjort kan spilles til odds 3.60.

Kampen vises fra kl. 20.45 på TV3+, og herunder kan du se flere odds på Man City vs PSG hos bookmakeren bet365, som også har et 250 kr. liveodds tilbud på tirsdagens anden Champions League-kamp mellem Real Madrid og Wolfsburg.

Odds på Man City vs PSG hos bet365 >>

 

Indlæser...

 

Optakt: Manchester City vs PSG

Manchester City overraskede ved at tilspille sig et fordelagtigt udgangspunkt i den omvendte kamp for en uge siden, og opgøret er nu helt åben før tirsdagens møde med PSG på Etihad Stadium.

City varmede op til opgøret med en 2-1 sejr hjemme over West Bromwich, hvor City ellers kom bagud 0-1 efter bare 6 minutters spil. Aguero og Nasri fik med ét mål hver vendt nederlaget til sejr. Før kampen i Paris vandt City med 0-4 ude over Bournemouth, og de lyseblå ligner nu et hold der er på vej i form efter en sæson, hvor mange profiler har været ude med skader over flere omgange. Én af disse profiler er netop Sergio Aguero, som dog synes at være i topform igen.

Paris St. Germain er som bekendt allerede franske mestre for sæsonen 2015/16, og kan nu koncentrere sig 100% om Champions League. I weekenden varmede PSG op til mødet med City ved at slå Guingamp med 0-2 på udebane, og her sparede PSG stort set hele den normale start-ellever. PSG-spillerne må derfor være friske og veludhvilede til opgøret mod City, hvor der altså formentligt skal en sejr til for at sende PSG i semifinalerne i år.

 

Spilforslag

Selv om Manchester City fik et godt udgangspunkt i det første opgør med 2-2 i Paris, forventer vi, at PSG har kvaliteten og styrken til at dominere kampen på Etihad. PSG har tidligere i denne Champions League-sæson vist, at man kan gøre sig gældende på udebane i England, da PSG slog Chelsea med 1-2 på Stamford Bridge i 1/8-finalen. Dengang førte PSG med 2-1 fra det første opgør, og var ikke presset til sejren, men det er de denne gang, og vi forventer også at PSG-spillerne indfrier forventningerne denne gang.

Odds 2.55 netop nu på PSG virker rigtig fornuftigt her, og vi spiller PSG-sejr hos bet365.

Odds på Man City vs PSG hos bet365 >>