Indlæser...

Efter midtugens nederlag til Paris St. Germain i Champions League, er Chelsea nu ude af jagten på det eftertragtede trofæ, og har nu kun FA Cuppen tilbage at gøre sig gældende i, hvis det skal blive til nyt sølvtøj til trofæskabet i år. Her er vi nået til FA Cuppens kvartfinaler, hvor Chelsea skal en tur til Liverpool for at møde Everton.

bet365 har odds på Everton vs Chelsea, og her er Everton netop nu spinkle favoritter til odds 2.63, mens der er odds 2.80 på Chelsea. Uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Skal man tro statistikken, er det ikke en fordel for Everton at have hjemmebane i dette opgør, hvilket du kan læse mere om i vores optakt til Everton vs Chelsea herunder. Først kan du se flere real time odds på Everton mod Chelsea hos bet365 herunder.

Odds på Everton vs Chelsea hos bet365 >>

 

Indlæser...

 

 

Optakt: Everton vs Chelsea i FA Cup-kvartfinalen

Chelsea skal en tur til Everton i kvartfinalen af årets FA Cup, blot få dage efter skuffelsen mod PSG i Champions League. Der har ikke været megen tid til at restituere ovenpå kampen mod PSG, og Guus Hiddink kan måske være tvunget til at bruge flere reserver. Blandt andet ser Diego Costa ud til at må sidde kampen over, da han måtte udgå småskadet i kampen mod PSG, og John Terry bliver formentlig heller ikke helt klar til kampen. Også Kurt Zouma er ude med en langtidsskade.

Det forventes at der bliver spilletid til Courtois, Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Baba Rahman, Mikel, Fabregas, Pedro, Willian, Hazard og Traore i startelleveren, men den officielle startopstilling forelægger dog ikke endnu.

Kampen spilles på Goodison Park i Liverpool, hvor Everton har hjemme, men skal man tro statistikken fra Premier League i indeværende sæson, er det ikke nødvendigvis en stor fordel. Everton har faktisk vundet flere point på udebane end hjemmebane i denne sæson, og det til trods for, at Everton har spillet to hjemmekampe flere end udekampe. Efter 15 hjemmekampe er man 4-4-7 på Goodison og har høstet 16 point (dog med en positiv, bemærkelsesværdig målscore på 29-26), mens man på udebane kun har tabt én af 13 kampe. Her er man 5-7-1 og 22-13 for sæsonen. Det har givet 22 point.

Ydermere er det værd at bemærke, at Everton har tabt de to seneste hjemmekampe med 2-3 til West Ham og 0-1 til West Bromwich.

Med udgangspunkt i ovenstående statistik, er der meget der tyder på, at Everton har sværere ved at skabe kampene hjemme på Goodison Park, hvor udeholdet gang på gang har stjålet pointene med hjem. Og ser man på Chelseas statistik i denne sæson, er man nøjagtigt ligeså gode (eller dårlige) hjemme som ude. Chelsea er 5-6-4 hjemme på Stamford Bridge, og 5-4-5 på fremmedgræs.

Chelsea er dog ubesejrede i de seneste 13 Premier League-kampe, og spillede nærmest lige op med Paris St. Germain over to kampe. PSG er at betragte som et af de stærkeste hold i Europa i øjeblikket, så bestemt ingen hvilken som helst styrkeprøve. Chelsea vandt 5-1 over Manchester City i sidste runde (hvor City dog stillede med flere reserver), og for Chelsea er dette sidste chance for at vinde et trofæ i år, hvilket vil være et godt plaster på såret ovenpå en mildest talt miserabel sæson. Samtidig vil en sejr i FA Cuppen give adgang til næste års Europa League, hvilket Chelsea ikke ser ud til at kunne opnå via Premier League.

 

Spilforslag til Everton vs Chelsea

Vi tror meget på Chelsea i dette opgør, og da disse linjer skrives, er der flotte odds 2.80 at hente på Chelsea. FA Cuppen er et meget eftertragtet og prestigefyldt trofæ i England, og det vil betyde alverden for Chelseas sæson, hvis man kan spille sig frem til et trofæ i år og dermed europæisk deltagelse i næste sæson.

Odds på Everton vs Chelsea hos bet365 >>

 

bet365-580x330