100.000 kr. EM gruppegevinst: Gæt Top 2 og vind din del af puljen

em_grupperne

Tag et godt kig på de seks EM grupper og stil dig selv følgende simple – og dog komplicerede – spørgsmål: “Hvem bliver nr. 1 og 2 i hver af de seks grupper?“.

Når du har et bud på, hvilke to lande som snupper første- og andenpladsen i hver af de seks EM grupper, bør du svinge ind forbi Scandic Bookmakers og placere et gratis gæt på, hvem der bliver 1’er og 2’er i EM grupperne. Det kan nemlig sikre dig 100.000 skattefrie kroner.

Det første gæt er gratis, men vil du gerne have flere gæt, kan du optjene dem ved at oddse hos Scandic frem til starten på EM. Læs mere om konkurrencen forneden eller hos Scandic, hvor du kan placere dit gratis gæt med det samme.

Vær med i EM gruppegevinsten hos Scandic >>

 

Sådan fungerer EM-gruppegevinsten

EM_gruppe_scandic_opretI dag (mandag d. 23. maj) starter Scandics store EM-gruppekonkurrence, hvor der er smidt 100.000 kr. i puljen til deling mellem dem der rammer den rigtige kombination af 1’ere og 2’ere i de seks EM grupper.

Konkurrencen er åben for alle Scandic-kunder.

Alle Scandic-kunder som rammer den rigtige Top 2 i EM grupperne, får en ligestor andel af de 100.000 kr. Rammer eksempelvis to spillere den rigtige kombo, får de hver 50.000 kr.

Det første gæt er gratis, og herefter kan du optjene nye gæt dagligt ved at spille for 100 kr. (eller mere) om dagen helt frem til åbningskampen d. 10. juni. Kun væddemål til odds 1.50 eller højere tæller med i omsætningskravet for at optjene et nyt gæt til EM gruppegevinst-konkurrencen.

Du kan maksimalt optjene 20 gæt til denne konkurrence – inkl. dit første gratis gæt.

Vind din del af 100.000 kr. her >>

 

scandicbookmakers-580x330