Når det kommer til dansk tennis er der ingen over, og ingen ved siden af Caroline Wozniacki. Selv om det har været to kedelige år, er den danske tennis-darling endnu engang tilbage i den vindende rolle.

Søndag morgen klokken 09.00 er Caroline Wozniacki således endnu engang klar til at spille sig til endnu en pokal. Det kan hun når hun møder Kristina Mladenovic i finalen ved WTA Hong Kong.

Caroline Wozniacki er kæmpe favorit før finalen, og verdens største bookmaker, bet365, giver således pengene 1.30 gange igen, hvis Caroline vinder finalen.

Skulle franske Kristina Mladenovic ende med at vinde, kan du hente hele odds 3.50.

Spil på sejr til Caroline til odds 1.30 her ->

 

Spil på WTA Hong Kong finalen live med flotte odds

Som kunde hos bet365 kan du naturligvis spille på kampen inden den går igang. Men du kan også spille på kampen live. Det vil sige, at du har mulighed for at placere dine væddemål efter kampen er gået igang.

Det kan være en fordel hvis du gerne vil se de to finalister an inden du giver dig i kast med at oddse på dem.

Det kan også være at du simpelthen ikke nåede at spille på kampen inden den gik i gang. Du kan spille live til den sidste bold er afgjort.

Er du mere til at spille inden kampen er gået i gang, har bet365 naturligvis også andre odds end sejr til Caroline.

Du kan fx. spille på at enten Caroline Wozniacki eller Kristina Mladenovic vinder første sæt med 6-0. Det kan du hente hele odds 10.00 på, som også er det højeste odds i kampen. Af mere realistiske odds er Caroline Wozniacki til at vinde kampen 2-0 i sæt. Det kan du hente odds 1.80 på.

Du finder et hav af forskellige spil på kampen hos bet365. Tjek alle de bedste odds på WTA finalen ud på bet365 her.

Kom så Caroline!