Watford har været en af denne sæsons store overraskelser. Klubben fra Hertfordshire ligger i øjeblikket på ottendepladsen, og den kan faktisk komme helt op i top fire med en sejr over Arsenal. I så fald vil de også overhale lørdagens udehold, der ellers har gjort det fint på det seneste. Arsenal ligger således på femtepladsen, seks point efter førerholdene fra Manchester.

Watford har kun tabt én gang i denne sæson, imod Manchester City, og Marcos Silvas tropper har imponeret stort. Watford er dog hårdt ramt af skader for tiden, så Silva har ikke de store rotationsmuligheder.

Arsenal-manager Arséne Wenger er også hårdt på skadesfronten. Stjernerne Alexis Sanchez og Mesut Özil er således begge tvivlsomme, og derudover sidder en lang række andre spillere ude.

Arsenal er dog stadig pæne favoritter til kampen her. Hos bookmakeren Betsafe er der odds 1,65 på, at Arsenal vinder, imens en sejr til Watford udbydes til odds 5,30.

Læs vores anmeldelse af Betsafe, der har hyppige kampagner og fremragende tilbud til deres kunder.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Watford – Arsenal

Watford

Watford er startet sæsonen på fornem vis. Efter syv kampe ligger de på en flot ottendeplads, og ser man bort fra 6-0-nederlaget til Manchester City, har de gjort det fremragende. I sidste sæson sluttede de på 17. pladsen, men i år ser det ikke ud til, at de skal kæmpe for at undgå nedrykning.

Den primære årsag til Watfords flotte sæsonstart er manager Marcos Silva. Den 40-årige portugiser er en af fodboldens helt store trænertalenter, og fodboldverden er virkelig ved at få øjnene op for hans potentiale. Silva har tidligere stået i spidsen for blandt andet Sporting CP og Olympiakos, og han fik i sidste sæson sin Premier League-debut, da han trænede Hull City. Her rykkede han desværre ned, men det ser ud til, at han har lært utrolig meget af den oplevelse.

Den store profil hos Watford i denne sæson har været 20-årige Richarlison. Den brasilianske offensivspiller har været flyvende siden, at han skiftede til klubben fra Fluminense i sommers, og han er allerede Watfords topscorer. Brasilianeren er en gudsbenået dribler, der også er farlig foran mål.

Watford må undvære Tommie Hoban, Younes Kaboul, Craig Cathcart, Sebastian Prödl, Nathaniel Chalobah og  Isaac Success til kampen imod Arsenal.

 

Arsenal

The Gunners bliver ofte hårdt kritiseret, men de har faktisk gjort det fremragende på det seneste. Arsenals sidste nederlag faldt tilbage i august, og siden har de spillet syv kampe, hvoraf de seks er blevet vundet, imens de også har spillet uafgjort på udebane imod Chelsea. De er altså inde i en ganske imponerende stime.

Det er dog værd at bemærke, at Arsenals bedste resultater i denne sæson er kommet på hjemmebane. I denne sæson har de faktisk haft det utrolig svært udenfor Emirates Stadium i London. Her er det blot blevet til en enkelt sejr, 4-2 imod BATE Borisov i Europa League, hvilket bestemt ikke er prangende. Derudover har Arsenal blandt andet tabt til Stoke City og Liverpool.

Til kampen imod Watford må Arsenal undvære midtbanespillerne Santi Carzorla og Francis Coquelin samt forsvarsspillerne Calum Chambers og Shkodran Mustafi. Derudover er profilerne Mesut Özil, Alexis Sanchez, Danny Welbeck, Sead Kolasinac og Laurent Koscielny alle tvivlsomme. Dette kan potentielt skabe store problemer for Wenger, der i næste uge har hårde udekampe imod både Crvena Zvezda og Everton.

 

Spilforslag

Arsenal er bookmakernes favorit, men London-klubben har en uheldig tendens til at dumme sig, når man forventer mest af dem. Derudover kan det skabe store problemer for The Gunners, at profiler som Özil, Sanchez og så videre ikke er fit for fight. Det kan meget vel tænkes, at de starter, men de er endnu ikke på 100 %.

Watford har derudover vist sig som et hold, der ikke friviligt lægger sig ned. De er utrolig svære at slå, og især på hjemmebane har de gjort det godt.

Vi anbefaler derfor, at man spiller halvgarderingen 1X til odds 2,24 hos Betsafe.  Her er der gevinst så længe, at Arsenal ikke vinder kampen.

 

Bookmaker is inactive