Danmark – Wales optakt, odds og spilforslag

Det lykkedes på sensationel vis Danmark at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne ved EM, hvor Wales venter i Amsterdam. Her på siden finder du alt om odds på Danmark – Wales samt spilforslag på kampen, hvor Danmark er favoritter til at gå videre til kvartfinalen.

 

Odds på Danmark - Wales hos Bet365

 

Odds på Danmark – Wales

Indlæser odds…

OBS: Disse EM odds kommer fra bookmakeren Bet365

Som nævnt er Danmark bookmakernes favoritter, når det kommer til odds på Danmark – Wales ved EM. Danmark leverede en stærk præstation, da de fejede Rusland af banen med 4-1.

Danmark havde som bekendt ryggen mod muren, da man havde tage de to foregående kampe mod Finland og Belgien. Samtidig var der spørgsmålet omkring konsekvenserne af Eriksen-episoden mod Finland.

Svaret blev heldigvis, at holdet ikke kunne have håndteret det bedre. Båret frem af et stemningsfyldt Parken, var det til tider et regulært stormløb mod det russiske mål.

 

Sprudlende offensiv skal føre Danmark til sejr

Danmark har generelt skabt et hav af chancer i deres tre kampe. Vi er faktisk det hold, som har haft flest forsøg med 61 foran Italiens 60. Danmark fører desuden klart, når det kommer til skud på mål. Her har Hjulmands tropper registreret intet mindre end 22 skud indenfor rammen. Næstbedst er Spanien med 19, mens Italien har 17.

Samtidig er det værd at bemærke, at Danmark sjældent har været under alvorligt pres. Det afspejles blandt andet i statistikken omkring clearinger. Her forsøgte Danmark blot 35, mens Sverige topper den statistik med hele 117 i deres tre kampe.

Nu skal de så fortsætte de gode takter mod Wales i ottendedelsfinalen. Wales gjorde det godt i deres første to kampe, hvor de hentede fire point mod Schweiz og Tyrkiet. Derefter kunne selv ikke et 1-0-nederlag til Italien forhindre Wales i at løbe med gruppens andenplads.

Wales forventes at få det svært mod Danmark, og meget ventes at komme til at afhænge af trioen Aaron Ramsey, Daniel James og især Gareth Bale. Det er altså de folk, som den danske defensiv skal sætte en stopper for.

Det mener vi også, at de bør have gode muligheder for at lykkes med. Særligt Thomas Delaney og Pierre-Emile Højbjerg bliver vigtige, når det kommer til at stoppe Aaron Ramsey og resten af den walisiske midtbane.

Ude i den danske venstre side, skal først og fremmest Joakim Mæhle forsøge at holde styr på Gareth Bale. Det bliver naturligvis svært for Mæhle, men den 24-årige danske venstreback har haft et fremragende EM indtil nu.

Vi mener, at Danmarks favoritværdighed er fuldt berettiget, hvilket vores to sejre mod Wales fra for tre år siden da også viser.

 

Odds på Danmark - Wales hos Bet365

 

Danmark – Wales Spilforslag

Indlæser odds…

OBS: Disse EM odds kommer fra bookmakeren Bet365

Skal man pege på noget problem for Danmark, så er det som nævnt kvaliteten af Wales’ tre stjerner. Wales vil formentlig komme frem til deres chancer, og vi mener da også, at de sagtens kan ende med at score på en af disse.

Danmark lukkede som bekendt fire mål i deres tre gruppekampe og har endnu ikke holdt clean sheet. Der var naturligvis en åbenlys forklaring på, at spillerne ikke kunne fokusere mod Finland.

Mod Belgien kom man ganske enkelt imod overmagten i form af megastjerner som Romelu Lukaku og Kevin De Bruyne. Det lykkedes Rusland at få scoret på ret så tvivlsomt straffespark.

Russerne havde dog også en god mulighed på et tidspunkt, hvor Kasper Schmeichel blev tvunget ud i en fremragende redning. Det danske forsvar kan med andre ord rystes.

Vi er dog stadig af den holdning, at den danske offensiv har kvalitet nok til også at få scoret mod Wales, hvis defensiv sagtens kan rystes. Det består formentlig af Ben Davies og Joe Rodon fra Tottenham men også Connor Roberts og Chris Mepham fra Championship-klubberne Swansea og Bournemouth.

Mod Italien valgte man at spille med tre mand i midterforsvaret. Nu mangler man som nævnt Ampadu. Hvis Rob Page vil forsøge det igen, kan de betyde, at vi også ser Chris Gunther, som har rekorden for Wales med 102 landskampe.

Det er dog under alle omstændigheder et forsvar, som Danmark skal kunne ryste, derfor mener vi, at Danmark gode chancer for også at få scoret mindst en gang – men naturligvis helst flere

 

Opret kin konto hos Bet365