Indlæser...
Indlæser...

 

Spilforslag til Portugal vs Letland

Da Portugal i sommers vandt EM i Frankrig, var det både overraskende og en lille smule kedeligt. De vandt nemlig ikke en eneste af de fem første kampe i turnering i ordinær spilletid, men taktikken virkede, og til de nykårede europamestres forsvar skal det siges, at de har scoret mål på samlebånd lige siden.

Først blev det 5-0 over Gibraltar i en venskabskamp, hvorefter Ronaldo og Co. dog tabte med 2-0 i Schweiz i VM kvalifikationens åbningskamp. Portugal kom sig dog lynhurtigt med to storsejre – begge på 6-0 – mod Andorra og Færøerne.

Det er selvfølgelig Ronaldo der har fyret kanonen af fleste gange, og har scoret fem af de 12 mål i VM kvalifikationen, mens den unge angriber Andre Silva også har lavet fire mål.

Som sædvanligt er der lave odds på Ronaldo som målscorer i kampen, hvor der er odds 2.75 på “CR7” som første mand til at finde nettet i kampen søndag mod Letland. Til gengæld er der et flot odds 4.50 på Andre Silva som første målscorer.

Letland startede VM kval’en med en tynd sejr over prygelknaben Andorra på 0-1, og har siden tabt 2-0 til både Færøerne og Ungarn. Letland ser altså ikke specielt skarpe ud lige nu, og da Portugal har vundet fire af de sidste 12 kampe med mindst fem mål, bør man være bekymret i det lettiske forsvar.

Vi tror på en storsejr til Portugal her med mål af både Ronaldo og Andre Silva. Den bedste værdi på handicap markederne finder vi på Portugal -4 som giver odds 3.75. Den mere “sikre” variant hedder Portugal -3, så portugiserne kun skal vinde med fire overskydende mål, og den giver lige nu odds 2.30.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

 

Dagens Spilforslag