Kamp: Kroatien – Brasilien

Spilforslag: Kroatien får flest kort i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 9. december kl. 16:00

Bookmaker: Mr Green

Mr Green Spil på Kroatien - Brasilien hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

NELSON ALMEIDA / AFP

ODDSFORSLAG TIL KROATIEN – BRASILIEN

● Spilletid: Fredag ​​den 9. december kl 16:00

● Sted:   Education City Stadium (Qatar)

Der er meget storre forventninger til det velspillende brasilianske landshold, der kommer ind til denne kvartfinale som storfavoritter mod Kroatien.

Vi kan se frem til flere tryllerier fra Neymar, Vinicius Jr., Raphinha og Richarlison, mens kroaterne må i arbejdstøjet for at få bremset den brasilianske angrebsmaskine. Vi kan komme til at se et kampbillede, hvor Brasilien vil være spildominerende og presse kroaterne til at stå langt tilbage på banen.

Brasilien undgik at få kort i deres 4-1 sejr i ottendedelsfinalen mod Sydkorea og har indtil videre blot modtaget 3 kort i deres 4 kampe ved denne VM-slutrunde.

De kroatiske spillere kan komme med lidt trætte ben i denne tidlige fredagskamp. Kroatien har en del rutinerede spillere over 30 år, som var igennem 120 minutter mod Japan.  Kroatien fik 2 gule kort i 1-1 kampen mod Japan.

Kroatien kan satse på at ødelægge Brasiliens opspil og rytme ved at gå hårdt ind i nærkampene. Det kan komme til at koste nogle kort og vi kan hente odds 2,00 hos Mr Green for Kroatien får flest kort i kampen. Her tæller kun kort med i ordinær spilletid (90 minutter).