VM i 0 rigtige – Vind 1 mio. kroner ved at ramme nul rigtige ved VM

Bookmakeren Unibets konkurrence, der hedder VM i 0 rigtige

Konkurrencen om VM i nul rigtige stoppede ved VM’s begyndelse. Unibet har dog igangsat en ny kampagne: VM Jackpot, hvor der er præmier for 10 millioner kroner i alt. Efter hver kamp trækker bookmakeren lod om flere hundrede tusinde kroner blandt alle, der har oddset mindst 50 kroner på den.

 

Deltag i Unibet VM Jackpot her

 

VM i fodbold er lige rundt om hjørnet, og det betyder gensyn med en af den danske bettingverdens mest populære konkurrencer, VM i nul rigtige. Som altid står konkurrencen hos Unibet, hvor det altså gælder om at gætte det forkerte udfald af samtlige kampe i gruppespillet. Der er en million kroner på højkant til de dygtige spillere, der kan gætte forkert i alle 48 gruppespilskampe. Millionen bliver delt mellem alle de spillere, der får 48 forkerte udfald. Det er dog ikke alt. Unibet giver også alle deltagerne et 50 kroner free bet til Danmarks første kamp ved VM imod Peru.

 

Sådan vinder du

Det er helt gratis at være med i Unibets konkurrence, så alle kan være med. Alt det kræver er faktisk blot en konto hos bookmakeren. Der er til gengæld ingen krav om, at man skal have penge på eller spille hos Unibet. Dermed kan man helt uforpligtende oprette en konto og deltage i konkurrencen om en million samt modtage et free bet til Danmark – Peru.

  • Opret konto hos Unibet
  • Gå til “Kampagner” i toppen af skærmen
  • Vælg VM i nul rigtige
  • Udfyld tipskupon

Tipskupon fra VM 2018, der viser alle 48 kampe

 

Få Brian Laudrups spiltips

Det er vanvittig svært at finde det forkerte udfald af alle 48 kampe. Mange af kampene ser ud til at blive tætte, og de er svære at forudsige (det forkerte) udfald af. Unibet står dog klar med en hjælpende hånd. Brian Laudrup, der som bekendt var med ved VM i 1998, hvor han scorede et legendarisk mål imod Brasilien, har nemlig udfyldt kuponen. Man kan dermed få landsholdslegendens gode råd og hjælp til de svære kampe. Man kan også se det højeste odds på de forskelle kampe, hvilket ligeledes er en stor hjælp.

Det er dog værd at bemærke, at der formentlig er mange spillere, der udfylder præcis den samme kupon som Laudrup eller bare tager de højeste odds. Dermed skal man dele sin gevinst med en masse andre spillere, hvis man tager præcis de samme valg. Derfor kan det godt betale sig at ændre lidt på den.

Det har vi gjort på Odds.dk. Forneden ses vores kupon til VM i 0 rigtige.

Odds.dks forslag til en VM i 0 rigtige-kupon fra Unibet

Få tips fra eksperterne

Har du brug for endnu flere inputs til, hvordan du udfylder den perfekte kupon, kan du også få hjælp fra AC Horsens-træner Bo Henriksen og oddsekspert Jacob Hansen i denne video fra Unibet.

 

Få stor VM bonus

Unibet er en af de bedste bookmakers i Danmark, så har man tænkt sig at oddse på slutrunden, er det et oplagt valg. Unibet har nogle af de højeste odds, og spiludvalget er samtidig enormt. Hvad enten man vil oddse på udfaldet af kampene eller spille på sjove specials til høje odds, har Unibet det hele.

Som ny spiller hos bookmakeren er man endda berettiget til en odds bonus på op til hele 1.500 kroner. Bonussens størrelse afhænger af, hvor mange penge man sætter ind på sit første indskud. Dette bliver nemlig fordoblet af Unibet. Dermed giver et indskud på 100 kroner yderligere 100 kroner i odds bonus, imens et indskud på 1.500 kroner selvfølgelig giver 1.500 kroner i odds bonus.

 

Hent din Unibet bonus her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund