Kamp: Holland – Argentina

Spilforslag: Uafgjort

Odds: 3,25

Spilstop: 9. december kl. 20:00

Bookmaker: ComeOn

Argentina Lionel Messi VM 2022

FRANKLIN JACOME / POOL / AFP

ODDSFORSLAG TIL HOLLAND – ARGENTINA

● Spilletid: Fredag ​​den 9. december kl 20:00

● Sted:  Lusail Stadium (Qatar)

Magiske Lionel Messi skal igen finde storspillet frem, hvis Argentina skal gå videre til semifinalen. Han kommer til at stå overfor verdens bedste forsvarsspiller Virgil van Dijk og den hollandske anfører skal sikre, at Messi ikke bliver kampafgørende.

Der er lagt op til et målfattigt og jævnbyrdigt opgør, hvor vi sandsynligvis kommer til at opleve Argentina tage initiativet og være spildominerende, mens Holland spiller udfra en sikker defensiv og skal slå til på omstilling med den hurtige Memphis Depay. Særligt Nicolás Otamendi kan få problemer i løbedueller mod Depay.

Et andet våben, som argentinerne skal være opmærksom på, er den høje Gody Gakpo, der har scoret 3 mål ved VM 2022. Gakpo vil kunne vinde 10 af 10 luftdueller mod den argentinske forsvarsspiller Lisandro Martínez, så det er afgørende, at den argentinske defensiv er velorganiseret og får lukket ned for de hollandske angribere.

Argentina kommer med en masse passion og gejst, men der har manglet kvalitet og støtte til Messi. Den erfarne Ángel Di María sad over i 2-1 sejren over Australien i ottendedelsfinalen og argentinerne må håbe på at Di María igen er klar.

ComeOn Spil på Holland - Argentina hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Vi tager imod odds 3,25 hos ComeOn for at kampen ender uafgjort. Her gælder resultat af ordinær spilletid (90 minutter) og dermed er forlænget spilletid ikke inkluderet.