VM i Herrehåndbold starter d. 15. januar og Danmark er blandt favoritterne til at gå hele vejen i turneringen. De danske herrer har da også fået en ganske god optakt til turneringen med pæne resultater i TotalKredit Cup, og hvis du tror, at Danmark går hen og vinder VM, så er der rigtig gode penge at hente på dette.

I løbet af hele VM-slutrunden, vil du have mulighed for at bette på kampene. Det kan være alt fra hvem der vinder slutrunden, til hvem der vinder det kommende opgør mellem to hold. Du har også mulighed for at live-bette på samtlige kampe i løbet af hele slutrunden, og for at gøre det hele bedre, så har du endda mulighed for at modtage en stor bonus, så du ikke behøver at risikere særlig mange, af dine egne penge. Kan det blive bedre?

Her hos Odds.dk har vi gjort vores til at finde de absolut bedste Odds-bonusser til VM I Herrehåndbold 2015 Qatar, og vi har listet dem op herunder.

1.000 DKKTotal Bonus
Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner og få samme beløb i bonus. Gennemspil bonus inden 60 dage til min. odds 1,80. Min. 18 år. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet
1.000 DKKTotal Bonus
Spil op til 1.000 kroner og få et live free bet af samme værdi op til 1.000 kroner. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
1.000 DKKTotal Bonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1000kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+
1.000 DKKTotal Bonus
5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling.
1.000 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.
DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.
500 DKKTotal Bonus
Gælder kun nye spillere | Få 500 kroners freebet ved oprettelse | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
1.000 DKKTotal Bonus
Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.
500 DKKTotal Bonus
Registrer dig og op til få 500 kr. i bonus. Omsæt indbetalingen en gang på en kupon bestående af mindst to kampe med min. odds 1,50 hver. Freebet udbetales i form af 100 kroner pr. uge i op til fem uger afhængigt af indskuddet. Min. 18 år. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet.
800 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 800 kr. i velkomstbonus. Indbetaling + bonus skal omsættes fem gange til min. odds 1,80. Indbetaler du 800 kr. skal du altså spille for 8.000 kr.
500 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 500 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles ti gange til min. odds 1,70 indenfor 60 dage.

Bookmaker: Betfair

Tilbud: Opret konto med bonuskode: ZEP509 og få odds 10.00 på dansk triumf i Håndbold VM 2015

Regler: Odds for min. 50 kr. og max. 100 kr. på en dansk sejr.

Hvornår: Før Danmarks kampe mod Saudi-Arabien.

 

 

Bookmaker: NordicBet

Tilbud: Odds 200 kr. på vinderen af VM – Få indsatsen retur, hvis Danmark IKKE vinder.

Regler: Odds for max. 200 kr.

Hvornår: Før Danmarks kamp mod Argentina.

 

 

Bookmaker: Unibet

Tilbud: Opret konto/Allerede medlem. Få Gratis TV2 Play under slutrunden

Regler: Opret konto og indbetal 80 kr.

Hvornår: Hele slutrunden.

 

 

Odds på Mobil og Tablet

Hvis du ikke lige sidder foran din computer og er godt i gang med at se en håndboldkamp, så har du altså stadig mulighed for at bette på det hold, som du tror vinder. Det er nemlig muligt at bette via Bet365s mobile-app, som er en af de absolut bedste på markedet. Denne app kan du bruge fra din smartphone eller din tablet, og du kan alt det, som du kan på Bet365s hovedside.

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at have dit nem-ID kort frem, når du vil logge ind. Det er nemlig endnu ikke nødvendigt at skulle logge ind med nem-ID, når du livebetter fra din smartphone eller din tablet.