VM Håndbold: Odds på Danmark vs Saudi Arabien her

260x154_bet365Søndag d. 18. januar 2015 kl. 19.00 mødes Danmark og Saudi Arabien i 2. runde af gruppespillet ved VM i Herrehåndbold 2015 Qatar.

Når Danmark løber i hallen søndag d. 18. januar, så bliver det meget vel til deres absolut letteste kamp ved denne slutrunde. Kampen mod Saudi-Arabien er en kamp, hvor landstræner Gudmundur Gudmundsson kan prøve flere forskellige konstellationer af, da det ikke bliver en modstander, der kommer til at true Danmark på nogen måde.

 

Odds på Danmark vs Saudi-Arabien her —>

Saudi-Arabien er meget vel det ringeste mandskab, der er med ved denne VM-slutrunde, og derfor forventes det også, at Danmark kører dem over på røv og albuer, og sender dem hjem med et kæmpe nederlag i sækken. Danmark er store favoritter til opgøret, og derfor er det ikke engang muligt at spille på, at Danmark går hen og vinder kampen rent. Det er dermed handicap, man skal spille på, hvis man er interesseret i at spille på en dansk sejr, og det handicap starter helt oppe ved -15.5.

Bookmakerne forventer altså, at kampen kommer til at ende med ca. en sejr på 15-16 mål fra dansk side, og det er de odds, som vi tager os en kigger på.

 

Danmark vinder med handicap -15.5

Ja det lyder virkelig højt, men det er det ikke nødvendigvis. En 16 måls sejr til Danmark er hvad bookmakeren forventer vil ske, når Danmark møder de store underdogs fra Saudi-Arabien, hvor man kan få hele 5001 gange igen på, at de vinder turneringen. Hvis Danmark ikke tager sig en slapper igennem hele kampen, så ender det med en ordentlig røvfuld, og derfor er odds 1.76 på Danmark til handicap -15.5 ganske godt betalt. Danmark vinder denne kamp stort, og det kan sagtens blive med over 20 mål.

 

Saudi-Arabien holder stand

Der er ikke meget der taler for, at Saudi-Arabien kommer til at holde stand mod Danmark. Saudi-Arabien tabte deres første kamp til Rusland med 27-17, i en kamp, hvor russerne virkelig slappede af, og brændte alt for meget. Saudi-Arabien kommer næppe til at score 17 mål mod et dansk forsvar, der er massivt og spiller meget offensivt, og det kommer til at forvirre Saudi-araberne. Spørgsmålet er så, om Danmark kan score tilsvarende mange mål i den anden ende. Hvis du tror, at Saudi-Arabien kan holde stand, så giver det lige nu pengene 2.00 gange igen, hvis Saudi-Arabien max. taber med 15 mål.