Barcelona_logoTorsdag formiddag kl. 11.30 er der VM for Klubhold på skærmen, når Barcelona spiller semifinalen mod kinesiske Guangzhou FC i Japan. DR3 sender kampen direkte, og det kan blive en interessant kamp, da Barcelona ser ud til at tage affæren gravalvorligt.

Luis Enrique har luftet respekt i pressen for de kinesiske modstandere, men bookmakerne peger alligevel på en let sejr til Barcelona.

Odds 1.08 er oddset på Barcelona de fleste steder, men hos Betfair kan du som ny kunde få odds 4.00 på Barcelona til at vinde kampen.

Spil op til 100 kr. på Barcelona til det forhøjede odds 4.00, og få pengene tilbage som et freebet, hvis Barcelona IKKE vinder kampen. Et rigtigt flot tilbud, som også giver dig muligheden for at optjene op til 1000 kr. i freebets. Læs mere hos Betfair herunder.

 

Få odds 4.00 på Barcelona vs Guangzhou >>

 

Barcelona tager opgaven alvorligt

Selv om VM for Klubhold er en kort turnering, som mange nedtoner prestigen omkring, er det alligevel et trofæ som står højt på ønskelisten hos FC Barcelona. Senest Barcelona vandt trofæet var i 2011, og Barca-backen Jordi Alba fortæller til spanske Marca, at trofæet er eftertragtet i klubben.

“Flere af mine holdkammerater har det allerede, men de ønsker alle at vinde det, ligeså meget som jeg gør”, sagde Alba og udtrykte respekt for de kommende modstandere som Alba kalder en hård modstander.

“Vi ved, de løber meget for at vinde bolden tilbage og presser meget højt. De har gode spillere, som kan gøre det svært for os, men vi negligerer ikke betydningen af dette trofæ”, sagde den populære Barcelona-back.

Guangzhou er i semifinalen efter en 1-2 sejr over CP America fra Mexico i kvartfinalen. Her var Guangzhou nede med 1-0 indtil 10 minutter før tid, hvor Long Zheng udlignede og til sidst stjal Paulinho sejren for kineserne med et mål i kampens sidste minutter.

Barcelona indtræder direkte i semifinalen, og kampen mod Guangzhou bliver Barcelonas første ved VM for klubhold.

 

Få odds 4.00 på Barcelona vs Guangzhou >>

* Regler og vilkår gælder

 

Odds4_Barca_vs_guangzhou