260x154_bet365Søndag d. 13. juli kl. 21.00 fløjtes den sidste kamp igang ved dette VM, når Finalen mellem Tyskland og Argentina skal spilles. Det kan næsten ikke blive andet end et brag af en kamp, når især de højtscorende tyskere er en del af opgøret. Tyskland er også pæne favoritter til kampen mod Argentina, og i skrivende stund kan du få pengene 1.66 gange igen hos bet365, hvis Tyskland vinder VM over Argentina. Hvis Tyskland vinder kampen i ordinær spilletid, så belønnes det med 2.30 gange igen. Et rigtig flot odds, hvis man ser tilbage på Tysklands slutrunde, hvor de senest ydmygede Brasilien med 7-1.

Odds på VM Finalen her —>

Gør Thomas Müller det igen?

Inden VM Semifinalen foreslog vi, at Thomas Müller ville score kampens første mål, da han altid kom frem til mange chancer, og i de seneste par kampe kun lige manglede det sidste. Samtidig skulle han helst score et mål i kampen, hvis han gerne vil ende på toppen, og dermed vinde Golden Boot for andet år i træk. Thomas Müller er i øjeblikket kun en enkelt scoring fra den titel, og det kræver derfor, at han scorer i VM finalen mod Argentina. Thomas Müller kan sagtens gå hen og score kampens første mål igen, og hvis det er tilfældet, så giver det pengene 5.50 gange igen hos Bet365. Hvis Thomas Müller bare scorer et mål i kampen, så belønnes det med fine odds 2,75, som absolut er et spil værd.

 

Har Messi det der skal til?

Barcelona spilleren har haft sit bedste VM for Argentina, hvor det er blevet til mange mål og assists. Hvis Argentina skal gå hen og vinde over Tyskland, så kræver det især, at den lille argentinske troldmand spiller op til sit bedste, og hvis du tror på en god kamp fra Messi, så er der gode odds at hente. I øjeblikket får du odds 5.50, hvis Lionel Messi scorer kampens første mål, mens det giver 2.75 gange igen, hvis han bare scorer i løbet af kampen. Tror du eks. at Lionel Messi scorer og Argentina vinder med resultatet 2-1, så belønnes det med hele odds 41.00 igen.