Odds på VM-finalen og vind del i præmiepulje på 1,5 millioner kroner

Kampagne logo fra bookmakeren Unibets konkurrence ved navn VM Jackpot

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Frankrig søndag står overfor Kroatien i VM-finalen, og bookmakeren Unibet gør den nu endnu mere spændende. Efter kampen trækker den nemlig lod om hele 1,5 millioner kroner blandt alle, der har oddset mindst 50 kroner på opgøret. Der skal i alt findes ti vindere, der altså hver får 150.000 kroner blot for at spille på VM-finalen. Jo flere penge man oddser, jo større bliver ens chancer i øvrigt for at vinde, da man får et lod per 50 spillede kroner.

 

Deltag i konkurrencen her

 

Sådan får du del i Unibet VM-jackpot

Det kræver hverken blod, sved eller tårer at vinde en jackpot hos Unibet på VM-finalen. Man skal nemlig blot følge tre simple trin.

  1. Gå til Unibet.dk
  2. Spil mindst 50 kroner på finalen
  3. Se jackpot-vinderne efter kampen

Det kræver ingen former for tilmelding at være med i konkurrencen. Man skal dog have en konto hos Unibet. Har man ikke allerede sådan en, gælder det om at få oprettet en hurtigst muligt. Som ny spiller hos bookmakeren er man endda berettiget til en stor odds bonus på op til hele 1.000 kroner. Den får man, når man indsætter penge første gang. Det foregår sådan, at Unibet fordobler ens første indskud, så jo flere penge man sætter ind, jo større en bonus får man også.

Så snart man har oprettet sin konto og indsat penge, er man klar til at spille på finalen. For hver 50 kroner man spiller på finalen, får man et lod til den efterfølgende lodtrækning. Der er ingen begrænsning på, hvor mange lodder man kan få, så det er en fordel at spille meget. Her kan man passende bruge sin bonus.

Man kan også optjene lodder ved at spille på spil, der ikke er forbundet til VM-finalen. Det kan for eksempel være topscorerspil, turneringsvinder eller noget helt tredje. Her gælder samme regler selvfølgelig, hvorfor spil på 50 kroner giver et lod.

Det er værd at bemærke, at man ikke behøver dele sine spil op i flere kuponer. Sætter man 100 kroner på en kupon, giver det naturligvis to lodder, imens 500 kroner giver ti lodder.

 

Spilforslag til VM-finalen

Udover muligheden for at vinde 150.000 kroner i finale-jackpot, skal ens spil naturligvis også gerne gå hjem. Unibet har et kæmpe udvalg af spil på finalen, hvor man kan oddse på nærmest alt mellem himmel og jord. Det gælder alle de almindelige spil som 1X2, antal mål, målscorere og den slags, men også en række specialspil, der er helt unikke for bookmakeren.

Alt tyder på en målfattig og tæt finale. Odds 1,46 på under 2,5 mål er derfor et rigtig fornuftigt spil, hvis man leder efter et odds med lav risiko. Både Kroatien og Frankrig er defensive og pragmatiske mandskaber, og de kommer ikke til at satse unødvendigt i finalen. De vil stå dybt på banen for at undgå blottelser. Det viste de begge i deres semifinaler, hvor de ikke gav meget væk til modstanderne.

Selvom Frankrig og Kroatien ikke er sprudlende mandskaber, er de dog rigtig dygtige defensiv. Kroatien har spillet 1-1 tre gange i træk, og Frankrig har også lukket en del mål ind tidligere i turneringen. Odds 7,00 på 1-1 efter 90 minutter ser derfor også rigtig fornuftigt ud.

Er man til et målscorerspil anbefaler vi at sætte penge på, at Kylian Mbappé scorer. Den unge Paris Saint-Germain-stjerne har været turneringens helt store oplevelse, og han plejer altid at komme frem til mange chancer. Unibet giver pengene 3,05 gange igen på, at han vinder, hvilket er mere end godkendt.

 

Odds på VM-finalen hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund