VM i badminton odds: Kommer der guld til Danmark?

Efter en kort sommerpause starter badmintonsæsonen nu igen, da VM løber af stablen i den skotske storby Glasgow. Dette er naturligvis det helt store højdepunkt, og chancerne for danske medaljer er pæne.

Den eneste kategori hvor Danmark ikke er blandt favoritterne til at tage en medalje med hjem er faktisk damesinglen. Det vil kræve et mindre mirakel, hvis en af de to danske spillere, Line Kjærsfeldt og Mia Blichfeldt, skal have metal af ædel vare med hjem til Danmark. Bookmakeren bet365 tilbyder odds 251 på både Kjærsfeldt og Blichfeld som vindere af damesinglen.

I de andre kategorier ser det straks bedre ud. I herresinglen er Viktor Axelsen i blandt favoritterne efter, og bet365 tilbyder netop nu odds 11 på, at sidste års OL-bronzevinder tager guldet.

I mixdoublen ser det endnu bedre ud for danskerne. Her skal vi sætte vores tid til Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen, som bet365 tilbyder odds 4,50 på som vindere. Christina Pedersen er også en del af damedoublen sammen med Kamilla Rytter Juhl, og de er ligeledes i blandt favoritterne. Bet365 tilbyder odds 4,50 på, at Pedersen/Juhl vinder guldet.

Sidst men ikke mindst så er der herredoublen, hvor Mathias Boe og Carsten Mogensen repræsenterer Danmark. De er ganske vist ikke de absolutte favoritter, men fås alligevel til flotte odds 5,00 som vindere hos bet365.

Turneringen kan følges på TV2 og TV2Sport.

 

Spil på VM i badminton hos bet365 >>

 

Damesingle

Damesinglen er som bekendt den kategori, hvor det ser sværest ud for danskerne. Her er den spanske superstjerne Carolina Marin storfavorit. Spanieren er forsvarende verdens -og olympisk mester, og bet365 tilbyder odds 4,00 på, at Marin vinder samlet.

Derudover må man ikke glemme folk som den førsteseedede japaner Akane Yamaguchi, hendes landsmand Nozomi Okuhara, indiske Sundhu Pursarla samt thailandske Ratchanok Intanon.

 

Damedouble

Hvor danskerne ikke har de store chancer i damesinglen, så ser det anderledes godt ud i damedoublen. Parret bestående af Christinna Pedersen og Kamilla Juhl Rytter er i blandt favoritterne til dette VM i badminton. Juhl og Pedersen fik OL-sølv i Rio sidste sommer, og det er ingen overraskelse, at de er andenseedede. Bet365 tilbyder odds 4,50 på, at Juhl og Pedersen snupper guldet.

Favoritterne til sejren er dog Rytter og Pedersens overkvinder fra Rio, det japanske par Misaki Matsutomo og Ayaka Takahashi, der udbydes som vindere til odds 2,75 hos bet365.

 

Spil på dansk guld i damedoublen

 

Herresingle

Årets herresingle ser ud til at blive ufattelig tæt, og der er flere om buddet til titlen. Favoritværdigheden går dog til den regerende verdens -og olympiske mester Long Chen. Paradoksalt krævede det dog et wildcard før Chen kunne meldes klar til VM, da hans resultater i  2017 simpelthen ikke har været gode nok til en direkte billet. Dette ændrer dog ikke ved, at han er favorit, og bet365 tilbyder odds 3,75 på, at Chen vinder guldet.

Derudover må man heller ikke glemme Chens landsmand Lin Dan. 33-årige Dan begyndte sin professionelle karriere i 2001, og siden da har han vundet alt, der er værd at vinde. Iblandt hans meritter finder man olympiske guldmedaljer fra 2008 og 2012 og fem verdensmesterskaber.  Det ser dog ud til, at tiden er løbet en smule fra Dan, der senest blev verdensmester i 2013. Dan kan fås til odds 4,00 som vinder hos Bet365.

Det danske håb i herresinglen er Viktor Axelsen. Den 23-årige odenseaner fik OL-bronze i Rio i sidste år, og han har også en bronzemedalje fra VM i 2014. Hans flotte resultater har gjort ham til tredjeseedet, og man kan lige nu få odds 11,00 på, at Axelsen vinder hos bet365.

 

Herredouble

Ligesom herresinglen så ligner herredoublen også et tæt ræs. Favoritterne er kinesiske Junhui Li og Yuchen Liu, som der fås odds 4,50 på hos bet365.

Derefter følger det danske par Mathias Boe og Carsten Mogensen. De to veteraner har efterhånden været med i en menneskealder, og de ved, hvordan disse turneringer skal spilles. Sammen har de blandt andet vundet to europamesterskaber, og de fik også sølv ved OL i London i 2012. Boe og Mogensen fås til odds 5,00 hos bet365.

 

Mixed double

Sidst men ikke mindst er der mixeddoublen, hvor Danmark igen forventes at være med helt fremme.

Favoritterne til guldet er de to kinesiske stortalenter Siwei Zheng og Qingchen Chen. De er begge født i 1997, men har på trods af deres unge alder allerede imponeret stort. De har i løbet af året blandt andet vundet Australia Open, India Open og Malaysia Open, imens de sidste år blandt andet blev nummer to i Denmark Open. Zheng og Chen kan fås til odds 3,75 hos bet365.

Efter de to kinesere kommer det danske par Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen. Nielsen og Pedersens største resultat til dato er den bronzemedalje, som de hentede ved OL i London, men de har også fået bronze ved VM i både 2009 og 2014. Nielsen er efterhånden blevet 38 år, og dette mesterskab er formentlig hans sidste chance for at vinde et verdensmesterskab. Bet365 tilbyder odds 4,50 på, at det danske par henter guld.

 

Spil på VM i badminton hos bet365 >>