Badmintonspilleren Viktor Axelsen under en kamp for det danske landshold i badminton.

Den 30. juli starter VM i badminton i den kinesiske by Nanjing. Turneringen løber frem til den femte august, og 17 danske spillere deltager i år. Der er kæmpe forventninger til danskerne, og det officielle håb er tre medaljer i alt. Størst forventninger er der selvfølgelig til Viktor Axelsen, som de danske bookmakers har kæmpe forventninger til. De danske udsendte har dog også gode chancer i mixdouble og herredouble, så man kan sagtens tillade sig at være optimistisk med sine VM i badminton odds.

 

bet365 Odds på VM i badminton nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

De bedste odds på VM i badminton

Hos bet365 finder man under hele turneringen et massivt udvalg af odds på VM i badminton. Her kan man spille vinderen af de forskellige discipliner, men også på alle de forskellige kampe. Der er altså nok at vælge mellem, når man laver sine VM i badminton odds.

 

Odds på Axelsen som vinder af VM i badminton

Et af de allerbedste spilforslag til VM i badminton er på Viktor Axelsen som vinder af herresingle. Den danske superstjerne er en af de allerbedste spillere i hele verden, og han har i løbet af de seneste år overhalet den ene legende efter den anden.

Axelsen er i øvrigt en yderst populær herre i Kina, hvilket blandt andet skyldes, at han snakker flydende kinesisk. Derfor kan han også regne med massiv støtte fra det kinesiske publikum, der har døbt ham Ansailong, den stille drage. Bet365 har da også Viktor Axelsen som en del af den absolutte elite i årets turnering. Her ligger han blandt andet over legendariske Dan Li, der tidligere har vundet et hav af medaljer ved både VM og OL. Det siger alt om Axelsens klasse.

Et andet oplagt odds på VM i badminton finder man i mixdouble. Mathias Christiansen og Christinna Pedersen har udviklet sig til en fremragende duo. I foråret vandt de bronze i mixeddouble ved EM, og tidligere på året sejrede de i India Open. De er altså blandt de allerbedste i disciplinen, hvilket man også kan se på oddsene fra bet365.

Axelsen er i øvrigt en yderst populær herre i Kina, hvilket blandt andet skyldes, at han snakker flydende kinesisk. Derfor kan han også regne med massiv støtte fra det kinesiske publikum, der har døbt ham Ansailong, den stille drage. Bet365 har da også Viktor Axelsen som en del af den absolutte elite i årets turnering. Her ligger han blandt andet over legendariske Dan Li, der tidligere har vundet et hav af medaljer ved både VM og OL. Det siger alt om Axelsens klasse.

Sidst men ikke mindst er det til Axelsens fordel, at Lee Chong Wei, der er nummer to på verdensranglisten, ikke kommer med på grund af en skade.

Badmintonspilleren Viktor Axelsen fejrer en sejr ved Malaysia Masters i foråret 2018
Viktor Axelsen fejrer en sejr i Perodua Malaysia Masters 2018. Af Hafiz Johari/Shutterstock

 

Også gode VM i badminton odds at hente på doubler

Selvom Viktor Axelsen er den altoverskyggende stjerne, er han bestemt ikke den eneste dansker med gode medaljechancer. Også i flere af doubledisciplinerne ser det rigtig fornuftigt for de danske udsendte.

De bedste odds på VM i badminton finder man i mixdouble og på Mathias Christiansen og Christinna Pedersen. De har på det seneste udviklet sig til en fremragende duo. I foråret vandt de bronze i mixeddouble ved EM, og tidligere på året sejrede de i India Open. De er altså blandt de allerbedste i disciplinen, hvilket man også kan se på oddsene fra bet365.

Christinna Pedersen stiller desværre ikke op i damedouble i år, da hendes partner, på og udenfor banen, Kamilla Rytter Juhl er blevet gravid og derfor har indstillet karrieren.

Sidst men ikke mindst står Danmark med gode medaljechancher i herredouble. Her er vi repræsenteret gennem Mathias Boe og Carten Mogensen samt Mads Conrad Petersen og Mads Pieler Kolding. Især den førstnævnte duo har gode kort på hånden. Sidste år blev de europamestre sammen og tidligere på året vandt de Swiss Open og blev nummer to i All England Open.

Petersen og Kolding har været i EM-finalen tre år i træk, hvor det er blevet til to selvmedaljer og en guldmedalje. Der har desværre været lidt stille omkring dem i 2018, men hvis de rammer deres topniveau, kan de slå selv de allerbedste.

 

Danskerne ved VM i badminton 2018

Danmark har i alt sendt 16 spillere til VM i badminton, og vi er repræsenteret i alle fem discipliner med stærke kort. Det danske hold er en stærk blanding af stjerner, der er på toppen af deres karrierer som Viktor Axelsen og så fremadstormende talenter som Line Kjærsfeldt og Maiken Fruergaard. Således kan man også få en smagsprøve på fremtidens danske badmintonstjerner ved årets verdensmesterskab.

 

Herresingle:

 • Viktor Axelsen, Odense OBK
 • Anders Antonsen, Aarhus AB
 • Hans Kristian Solberg Vittinghus, Solrød Strand

Damesingle:

 • Mia Blichfeldt, Solrød Strand
 • Line Kjærsfeldt, Team Skælskør-Slagelse

Herredouble:

 • Carsten Mogensen og Mathias Boe, Skovshoved og Odense OB
 • Mads Conrad og Mads Kolding, Skovshoved
 • Anders Skaarup og Kim Astrup, Højbjerg og Team Skælskør-Slagelse

Damedouble:

 • Sara Thygesen og Maiken Fruergaard, Skovshoved og Solrød Strand

Mixeddouble:

 • Christinna Pedersen og Mathias Christiansen, Skovshoved og Greve
 • Sara Thygesen og Niclas Nøhr, Skovshoved og Solrød Strand

 

VM i badminton TV-guide

Alle danskernes kampe fra VM i badminton kan naturligvis ses på dansk TV. I de indledende runder sker det på TV2 Sport, men den afsluttende weekends afgørende kampe sendes alle direkte på TV2.

Kampene spilles desværre på nogle relativt skæve tidspunkter. På grund af den store tidsforskel mellem Danmark og Kina starter den første halvdel af kampene tidligt om morgenen. Der er dog også en række kampe, der spilles om eftermiddagen dansk tid, og her vil man ofte finde de danske spillere.

Har man ikke mulighed for at stå op klokken fire om morgenen for at se VM i badminton i fjernsynet, kan man altid læse kampreferater og se højdepunkter på Sport.tv2.dk/badminton.

Det er selvfølgelig også muligt at se VM i badminton på TV2 Play, men det koster som bekendt et månedligt beløb. Vil man livestreame badminton VM gratis, bør man i stedet læse med i det næste afsnit, hvor vi forklarer, hvordan dette kan gøres lovligt og simpelt.

 

Livestream VM i badminton gratis

Som det kan ses på nedenstående TV-guide til VM i badminton, spilles mange af kampene på forfærdelige tidspunkter for det arbejdende eller studerende folk. Hvis man stadig vil se kampene, kan man blive tvunget til at livestreame VM i badminton gratis og lovligt. Det kan heldigvis sagtens lade sig gøre. Man skal blot oprette en konto hos bookmakeren Unibet, der livestreamer samtlige kampe gratis fra VM i badminton.

Alt det kræver er en konto med penge på. Der er til gengæld ingen krav om, at man skal lave odds på VM i badminton, så man kan nøjes med at indsætte et symbolsk beløb, og så hæve det igen, når VM er slut.

Ligesom bet365 er Unibet dog et oplagt sted at sætte sine VM i badminton odds, og her kan man ligeså spille på, hvordan det går Viktor Axelsen og alle de andre danske stjerner. Som ny spiller kan man endda få en odds bonus på op til hele 1.500 kroner. Bookmakeren fordobler simpelthen det første indskud, hvorefter man altså får ekstra mange midler til sine badminton VM odds.

 

Unibet Livestream VM i badminton nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

© TVsporten.dk – Sport i TV