Indlæser...

Nu tager vi endelig hul på en ny omgang VM-kvalifikation, og starten går søndag d. 4. september, når Danmark møder Armenien i Parken. Her gælder det for Danmark om at få en god start i gruppe E, og der er grund til optimisme, for Danmark har vundet de to seneste kampe med 5-0 og 4-0 over Liechtenstein og Bulgarien, mens Armenien senest tabte 3-0 i Tjekkiet.

Nu gælder det for alvor for det danske landshold, for efter misseren ved EM i Frankrig, skal vi naturligvis kvalificere os til VM 2018 i Rusland.

Ser vi på odds på Danmark vs Armenien hos bookmakeren bet365, er Danmark naturligvis favoritter. Her får du odds 1.36 på Danmark, mens der er astronomiske odds 11.00 på Armenien. Uafgjort er sat til odds 5.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Der er kampstart allerede 18.00 søndag i Parken, og kampen kan ses direkte på Kanal 5.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på Danmark vs Armenien, samt læse vores optakt til kampen, hvor vi ser nærmere på det seneste nye i den danske og armenske landsholdslejr. Her kan vi allerede nu afsløre, at Danmark slipper for Armeniens velnok farligste spiller.

Indlæser...

 

Optakt: Danmark vs Armenien

Danmark-Armenien-flag

For første gang i mange, mange år hedder landstræneren ikke Morten Olsen, når vi igen tager hul på en omgang kvalifikation til en kommende slutrunde. Med al ære og respekt for go’e gamle Olsen, ser vi frem til at følge det danske landshold under den nye landstræner Åge Hareide.

Norske Hareide har tidligere udtalt, at Danmark skal turde spille mere offensivt og tro på egne evner, hvilket er noget vi her på redaktionen har savnet i de senere år. Mere offensiv fodbold med den risiko for en røvfuld der følger med, når det går galt.

Således har de to sidste landskampe også budt på hele 9 mål til Danmark, og så kan det godt være at fem af dem blev sat ind mod lilleput-nationen Liechtenstein, men mere underholdende har det i hvert fald været. Vi håber, det varer ved.

 

“Vi bliver rigtigt gode om fire år”

Danmark skal i gang med at bygge et nyt hold op, for der er sket ting og sager siden Morten Olsen blev erstattet med Hareide. F.eks. er Nicklas Bendtner ikke med i truppen i øjeblikket, hvilket selvfølelig skyldes Lord’ens manglende spilletid på klubniveau.

Ikke desto mindre har flere unge spillere fået chancen under Hareide, og det er begyndelsen på sammentømringen af et helt nyt hold, som forhåbentligt skal peake om to til fire år.

“Man skal ikke sige, at et landshold skal være et udviklingshold, men jeg tror, at det her hold kommer til at være rigtig stærkt til næste EM om fire år, når de har arbejdet mere sammen. Kan vi nå et VM i mellemtiden, vil det være kanon, for vi har meget talentfulde spillere. Vi holder os selvfølgelig til målsætningen, og vi har en meget stærk tro på, at vi kan komme til VM. Men vi bliver endnu stærkere bagefter, når vi også har mesterskabserfaring. International fodbold handler meget om erfaring”, sagde Hareide for nyligt til B.T.

Viktor Fischer er en af de yngre spillere som nyder masser af spilletid under Hareide, og han glæder sig over at der nu er gang i et generationsskifte på landsholdet.

“De unge spillere har fået en masse tillid. Andreas Christensen ved, at han spiller, fordi han er en god spiller. Han behøver ikke tænke over det. Jeg har spillet de sidste par kampe, og Pierre-Emile Højbjerg har spillet. De unge spillere er vigtige for at bygge noget op. Der er forskel på unge spillere, som skal gribe chancen, og unge spillere der ved, at der bliver troet på dem. Det giver noget tryghed, så man bare kan gøre det, man er god til”, sagde Viktor Fischer til sn.dk.

 

Danmark uden Schmeichel, men slipper for Mkhitaryan

Danmark er sandsynligvis uden Kasper Schmeichel til kampen mod Armenien, da den blonde boldstopper er blevet opereret for brok. Han håber at blive klar, men de seneste meldinger – her lørdag formiddag – er, at Schmeichel stadig ikke er klar til kampen.

Det er naturligvis en bet for Danmark, men til gengæld kan vi “glæde os over” at Manchester Uniteds offensive profil Henrikh Mkhitaryan også må sidde kampen over. Mkhitaryan blev skadet, da Armenien forleden tabte 3-0 ude mod Tjekkiet i testkampen før kampen mod Danmark i Parken.

Det er naturligvis en kraftig svækkelse af det armenske hold, som dermed er uden holdets suverænt største profil. Henrikh Mkhitaryan stod bl.a. for kampens sidste mål, da Armenien i VM kvalifikationen i 2013 vandt med hele 0-4 over Danmark i København.

Siden har vi spillet tre kampe mod Armenien, hvor to er vundet og én endt uafgjort. De seneste kamp var netop i EM 2016-kvalifikationen, hvor Danmark vandt 2-1 hjemme og spillede 0-0 ude. Det vil være en fejl at undervurdere armenierne, men Danmark bør have hvad der skal til, for at vinde dette opgør.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330