VM PokalTorsdag d. 12 juni klokken 22.00 dansk tid bliver VM 2014 endelig skudt i gang. Turneringen vi alle har ventet på bliver skudt i gang med et brag af en kamp. I åbningskampen mødes Brasilien og Kroatien, og det bliver startskuddet til intet mindre end 64 VM kampe i Brasilien.

Brasilien er store VM favoritter, og til åbningskampen mod Kroatien er bookmakerne da heller ikke i tvivl om, at det bliver en sikker sejr til hjemmebanefavoritten. Den store engelske bookmaker bet365 giver dog flotte odds 1.33 på en sejr til Brasilien, selv om odds 1.30 naturligvis siger alt om hvor store favoritter Brasilien er til at vinde den første kamp ved VM 2014.

Kroatien giver hele odds 13.00 hvis de vinder den første kamp. Kroatien er ikke noget dårligt hold, men bookmakerne tror altså ikke på at de kan stille noget op mod Brasilien. De første kampe ved VM – og specielt åbningskampen – er altid en nervøs omgang, og derfor er det måske ikke helt væk at kaste lidt penge efter uafgjort til odds 5.00 hos bet365.

Bet365 har de højeste odds på VM 2014 og de bedste odds på alle VM kampene. Husk at du som ny kunde får op til 1.000 kroner i velkomstbonus*.

 

bet365 Oddspå Brasilienvs Kroatienher

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Få odds 6.00 på Hulk som første målscorer

Udover at spille på hvem der vinder åbningskampen til VM i Fodbold 2014, så kan du naturligvis også finde et hav af andre spil hos bet365. Et af dem er hvem der scorer kampens første mål, og her er der gode odds at hente på flere af spillerne fra Brasilien. Den helt store favorit til at score kampens første mål er Neymar fra Barcelona som giver pengene 4.50 gange igen hvis han ender med at score kampens første mål.

Lidt højere odds er der at hente på “Hulk” som giver pengene 6.00 gange igen. Generelt tror bookmakerne mest på at det er en spiller fra Brasilien der scorer kampens første mål, og er du på udkig efter den helt store odds, så skal vi lidt længere væk fra angriberne. Tror du fx. at det er Dani Alves der scorer kampens første mål, kan du lige nu hente odds 21.00 hos bet365.

 

Find de bedste specialspil på kampen her

Til kampen mellem Brasilien og Kroatien har bet365 også fundet en række specialspil frem. Du kan fx. spille på at Brasilien vinder kampen og at Kroatien ikke scorer i kampen. Tror du på det, så kan du hente flotte odds 1.80 hos bet365. Du kan også spille på at Brasilien vinder kampen, efter at Kroatien har været foran. Sker det, giver bet365 dig flotte odds 8.00.

Der er masser af sjove spil, og er du på udkig efter et af de helt store odds, så kan du hente odds 101.00 på at Kroatien fører kampen ved halvleg og at de også ender med at vinde kampen. Tilsvarende får du odds 3.00 hvis det er Brasilien der fører kampen ved halvleg og ender med at vinde kampen.

Et sidste sjovt spil kunne være at der bliver scoret et selvmål i kampen. Gør der det, så giver bet365 odds 11.00.

Bet365 tilbyder mere end 80 spil på VM kampen mellem Brasilien og Kroatien.

Find mere end 80 spil på kampen hos bet365 her ->

 

Liveodds på åbningskampen

Hos bet365 kan du naturligvis spille live på kampen når åbningskampen går i gang. Er du en af de spillere der gerne lige vil se kampen an inden du kaster pengene efter kampen, giver bet365 dig de bedste muligheder for at liveodds på kampen. Bet365 har et stort udvalg af kampe at spille på, lige som de har de højeste og mest opdaterede odds.

Skulle du i løbet af kampen have lyst til at afslutte dit bet for en mindre profit, giver bet365 dig også mulighed for det. Du kan altså afslutte dit bet selv om kampen ikke er spillet færdig. Den funktion finder du under liveodds og hedder “Cash Out”.

 

*Regler og vilkår gælder.