Vind stort med Live odds hos Bet365 – prøv lykken i dag

Hver dag kan du logge ind på din Bet365 konto, og spille online på dagens Live odds kampe. Alle pengepræmier du vinder hos Bet365 er altid 100 % skattefrie.

Hvis du alligevel sidder og følger med i dagens fodbold kampe på fjernsynet. Kan du ligeså godt logge dig ind på Bet365, og vinde store kontanter på Live odds. Det kræver bare at du har en Bet365 konto, og der er penge til at spille for.

Med Live odds ændrer oddsene sig konstant under kampen, efter hånden som kampen skrider frem og der sker en udvikling med kampen. Derfor er det vigtigt at man er hurtig på tasterne, så man kan slå til når man synes at oddsene ser bedst ud, og der er størst chance for at vinde en stor pengepræmie.

Det er derfor en rigtig god ide, at følge med i Live odds udvalget hos Bet365 mens du ser kampen, så du kan satse på lige præcis det udfald der er mest værdi i at spille.

Har du ikke allerede valgt at være kunde hos Bet365, kan du i løbet af et par minutter oprette en gratis Bet365 konto med det samme. Når du har oprettet dig som kunde, kan du ved at skrive RIDER365 kvalificere dig til, at få op til 1.000 kroner i skattefri sportsbonus fra Bet365.

Det kræver kun, at du laver et indskud på 100 kroner og op til 1.000 kroner eller mere. Så vil Bet365 fordoblet dit første indskud med 100 % op til 1.000 kroner. Det er ganske enkelt og lige til, og det er i princippet gratis penge du kan spille for hos Bet365.

Når du har åbnet en konto, og du har lavet din første indbetaling. Så er du faktisk klar til, at sportsbette hos et af branchens største og mest anerkendte online bookmakere.

Bet365 har et seriøst stort udvalg af både live og almindelige odds. Du kan spille på næsten alle sportsbegivenheder i verden, så du kan uden tvivl finde mindst et spil der kan fange din interesse.

Læs vores anmeldelse af Lynholdet her