Hvorfor spille hos Lynholdet?

De fleste kender nok til Holdet.dk, hvor man kan vælge 11 spillere fra Superligaen, Premier League, La Liga og alle de andre store turneringer. Derefter handler det om at samle så mange point sammen som overhovedet muligt i løbet af sæsonen. Man kan selvfølgelig skifte kaptajn og lave transfers undervejs i jagten på en topplacering og en af de mange fede præmier, der er på højkant.

Det er Skandinaviens største managerspil-udvikler Swush, som står bag disse populære tiltag. Rent faktisk er det gået så godt, at Danske Spil for et par år siden valgte at købe aktiemajoriteten i firmaet. Det er dog ikke kun Holdet.dk, der er blevet ganske populært hos de danske managerspillere.

Lynholdet er et relativt nyt managerspil, hvor man i stedet for at skulle fokusere på en hel sæson kan nøjes med kun at sætte et hold til én spillerunde, et par opgør eller endda bare en enkelt kamp. Man kan være med for helt ned til fem kroner, men der er også spil, hvor det koster omkring en plovmand at være med. Det siger lidt sig selv, at jo højere indskud desto større er præmiepuljen.

Der er endda også et par gratis turneringer, så her er virkelig noget for enhver pengepung. Hvis man gerne vil sidde og hygge lidt med managerspil, er det her et rigtig godt sted at begynde. I takt med at man bliver bedre og bedre, er der rig mulighed for at forhøje indskuddet og derved præmiepuljen.

Du vælger indsatsen hos Lynholdet

Noget af det allerbedste ved at spille på Lynholdet er, at man helt selv vælger sin indsats. Hvis man ikke gider bruge penge på det, kan man bare deltage i diverse gratis turnering. Synes man derimod, at det er sjovt og udfordrende kan man sætte alt fra 5 til 550 kroner på spil. Der bliver taget en lille kommision på alle indskud, og her er der tale om cirka ti til tyve procent. Resten af indskuddet går direkte i den samlede præmiepulje.

I nogle af de mange turneringer er præmiepuljen garanteret, hvilket vil sige, at der kan være mange penge på spil, selvom der ikke er helt vildt mange deltagere. Det er tilladt at indbetale helt op til 10.000 kroner på siden, men man kan også sagtens starte i det små. Rent faktisk modtager de indbetalinger på helt ned til én krone.

Gameplay på Lynholdet

Selvom Lynholdet ikke har helt vildt mange år på bagen, skal man bare have spillet Holdet.dk et par gange for at kende til deres gameplay. Først og fremmest får man et budget til spillerkøb. Det handler hovedsageligt om at forvalte pengene på den smartest mulige måde. Man skal altså ikke bare købe to kæmpe stjerner og så hente en masse reservespillere derudover. Selvom de to stjerner med stor sandsynlighed vil hente en masse point, så vil resten af holdet nok ikke gøre det. Man skal altså finde den helt rigtige balance, og hvis det er muligt, er det rigtig smart at have gode spillere på næsten alle positioner. Essensen er altså at kombinere ens sportsviden med det økonomiske råderum, som man bliver givet.

Når managerholdet er valgt, skal det tilmeldes en turnering og konkurrere med en masse andre managerhold. Spillerne får point alt afhængig af deres præstationer i de udvalgte kampe. Den manager med det hold, som har skrabet flest point sammen vil vinde præmiepuljen. Man kan være med både fra PC, tablet samt mobiltelefon, og det er nemt at navigere rundt på hjemmesiden fra samtlige enheder. Hvis du allerede kender konceptet, tager det ikke meget mere end et par minutter at lave et managerhold.

Eksempel på de mange turneringer hos Lynholdet.dk
Et udpluk af turneringerne på Lynholdet

Lynholdet er populært

Selvom Holdet.dk stadig er storebror, så er Lynholdet bestemt også blevet mere og mere populært. Særligt når det kommer til de europæiske klubturneringer, er der gang i den. Specielt på en tirsdag eller onsdag kan du være sikker på, at der er mange som vil spille Champions League-managerspil. Der er dog både fordele og ulemper ved at tage de mest populære turneringer. Det kan således være sværere at vinde, når der er rigtig mange som deltager. Der er derimod større chance for en sejr, hvis man spiller mod færre managere. Alt afhænger af din pengepung og hvor stor en præmiepulje du jagter. En god tommelfingerregel er dog at starte i det små og så langsomt bygge en bankroll op. Præcis som sportsbetting.

Markeder hos Lynholdet

Der er tre forskellige markeder på Lynholdet indtil videre; amerikansk fodbold, cykling og fodbold. Amerikansk fodbold er selvfølgelig et NFL-managerspil, hvor man både kan sætte et managerhold til en enkelt kamp eller en hel spillerunde. Når det kommer til cykling, er det som regel kun Grand Tours, der er på programmet. Det vil altså sige, at der for eksempel kan være tale om en etape fra Tour de France eller noget i den dur.

Fodbold er klart størst på Lynholdet, da man både kan konkurrere i Bundesliga, Champions League, Europa League, La Liga, Premier League og Superligaen. Derudover har de endda også UEFA Nations League, EM og VM. Man kan altså virkelig få sin lyst stillet her – uanset om man er til klub- og/eller landshold.

Det er muligt at spille en direkte duel, hvilket vil sige, at det er heads up mellem dig og en manager. Som hovedregel er der høje indskud og derved en høj præmiepuljer i dueller. Til tider er også syv-mands turnering, hvor der vil fokuseret på et opgør som eksempelvis søndagens New Firm på Brøndby Stadion. Her koster alle spillerne præcis det samme (for eksempel én million kroner).

Spil NFL-managerspil hos Lynholdet
Du kan spille NFL-managerspil på Lynholdet

Lynholdet minder om sportsbetting

Man kan sagtens sammenligne sportsbetting og Lynholdet, da det handler om at være ekspert i en eller flere ligaer/turneringer. Hvis man eksempelvis ved en masse om Superligaen og alle spillerne, så har man rigtig gode forudsætninger for at gøre det godt i netop denne type managerspil. Hvad for en målmand er bedst til at tage straffespark? Hvilke forsvarsspillere er både målfarlige og holder mange clean sheets? Hvilke midtbanespillere leverer tonsvis af mål og assists? Sidst men ikke mindst – hvilke angribere kommer til at bombe løs? Det er nogle af de spørgsmål, som man skal stille sig selv, hvis man gerne vil have succes med Lynholdet. Ligesom det er tilfældet med sportsbetting, så handler det om at spotte tendenser og stimer, og er man dygtig til det, kan man også sagtens lave pæn profit på managerspil.

Det er også bare et spørgsmål om tid, før der kommer flere ligaer, turneringer og sportsgrene på Lynholdet. Der er altså god grund til at holde øje med hjemmesiden i ny og næ for at se, om de har fået tilføjet nye ting og sager. Indtil videre er det dog hovedsageligt cykling-, fodbold- og NFL-ekspertene der kan slå sig løs og bruge deres ekspertviden til at forsøde tilværelsen en smule med nogle af de mange pæne præmiepuljer, som man kan vinde derinde.

Support hos Lynholdet

Hvis man løber ind i problemer på Lynholdet, så kan det være en god idé at tjekke deres FAQ-side ud. Her er der nemlig en lang række spørgsmål og svar, som man med stor sandsynlighed kan drage fordel af. Findes svaret ikke på denne side, kan man altid kontakte dem via e-mail. Vi har prøvet at skrive til dem et par gange, og de er rigtig hurtige, effektive og yderst professionelle. Deres e-mail adresse er [email protected], og du kan regne med at få svar indenfor cirka ét døgn.

  • Licens
    Dansk licens
  • Bonus
    Nej
  • Vurdering
  • APP
    Nej

Andre populære bookmakere