Odds på Nations League og vind rejsegavekort på 10.000 kroner

OPDATERET DEN 12. NOVEMBER

Torsdag den 15. november spilles de næste kampe i den nye Nations League-turnering. Det er den nye international turnering, der kan give direkte adgang til EM 2020, og det skal nok blive spændende. Bookmakeren Unibet fejrer den nye turnering med et brag af en konkurrence. Her er der nemlig en fodboldrejse af eget valg samt 10.000 kroner i kontanter på højkant til vinderen samt 75.000 kroner til top 50 i trøstepræmie. Det gælder blot om at ramme det højest mulige odds på den kommende uges kampe.

 

Vind din drømmerejse nu

 

Sådan vinder du

Unibets konkurrence er en af de allerbedste for tiden. Alt det kræver at være med, er en konto hos bookmakeren, og så skal man ellers spille på Nations League. Den spiller med det højeste odds vinder gavekortet, imens der også er en trøstepræmie til de næstbedste spillere. Følg disse fire simple trin for at deltage:

  1. Tilmeld dig konkurrencen
  2. Spil på Nations League mellem den 12. og 20. november
  3. Det højeste odds der går hjem vinder gavekortet og 10.000 kroner
  4. De 50 spillere med de højeste odds deler en præmiepulje på 75.000 kroner

Unibet Nations League konkurrence med billeder af Eden Hazard, Cristiano Ronaldo, Paul Pogba og Harry Kane

For at kunne vinde skal man tilmelde sig konkurrencen, før man sætter sine spil. Gør man ikke det, så vil ens spil nemlig ikke tælle med uanset, hvor højt et odds man rammer.

Så snart man er tilmeldt, gælder det om at oddse løs på Nations League. Alle kuponer på mindst ti kroner tæller med i konkurrencen, så alle har råd til at være med. Husk at alle odds på kuponen skal være minimum 1,40. Netop på grund af det lave indskudskrav kan man også tillade sig at spille mange kuponer og dermed virkelig gå efter de høje odds og konkurrencens lækre præmier.

Den spiller der rammer det højeste odds får et rejsegavekort til en valgfri fodboldkamp i Europa. Det kan være El Clásico i Spanien, Derby della Madonnina i Italien eller måske Liverpool – Manchester United. Uanset hvad man er til, så sørger Unibet for det. Derudover får man også et rejsetilskud på 10.000 kroner, som dækker fly, hotel og alle de andre rejseudgifter i forbindelse med turen.

Unibet deler derudover 75.000 kroner ligeligt mellem de 50 spillere, der rammer de højeste odds. Ens kampe skal afgøres inden den 20. november, og man må derfor ikke spille vinderspil og lignende.

 

Få 1.500 kr. i bonus hos Unibet

For at være med i konkurrencen skal man som sagt have en konto hos Unibet. Har man ikke allerede sådan en, gælder det altså om at få oprettet en hurtigst muligt, så man kan vinde sin drømmerejse.

Som ny spiller hos bookmakeren får man endda op til hele 1.500 kroner i bonus. Bonusens størrelsen bestemmes af, hvor mange penge man sætter ind, da Unibet simpelthen fordobler ens første indskud. Indsætter man 100 kroner, starter man med 200 kroner, og indsætter man 1.500 kroner, starter man selvfølgelig med 3.000 kroner på kontoen.

Unibet fordobler indskud helt ned til 80 kroner, så alle, uanset pengepungens størrelse, har råd til at være med i konkurrencen om en vild fodboldtur ud i Europa.

Udover den eksklusive odds bonus får alle nye spillere også 25 gratis free spins til Starburst-spilleautomaten. Der er ingen omsætningskrav forbundet med eventuelle gevinster vundet på disse free spins, så det er bestemt en bonus, der er værd at tage med.

Ens bonus skal gennemspilles seks gange til odds 1,40 eller højere indenfor 60 dage. Så snart det er gjort, kan bonuspengene udbetales.

 

Hvad skal jeg oddse på?

For at ende blandt de 50 bedste skal man i skrivende stund ramme minimum odds 70,55, hvilket bestemt ikke er nogen nem opgave. Her på redaktionen elsker vi dog at komme med spilforslag, så vi har prøvet at lave en kupon med et rigtig højt vinderodds. Den består af fem kampe, hvor vi har forsøgt at forudsige, om det bliver hjemmesejr, udesejr eller uafgjort. Hvis den går hjem, så giver det i skrivende stund pengene næsten 142 gange igen, hvilket er nok til en placering i top 15.

Torsdag

Vi starter torsdag aften med en udesejr i Kroatien. Her skal Spanien nemlig på besøg, og de kan sikre sig førstepladsen i gruppe fire af liga A med en sejr. Selvom uafgjort umiddelbart er nok, så vil spanierne gerne modbevise deres kritikere efter 2-3-nederlaget til England. Vi anbefaler spansk sejr til odds 2,15. Samtidig mødes Luxembourg og Hviderusland i gruppe to af liga D. Efter vores bedste overbevisning lugter opgøret en smule af kryds, da begge mandskaber kan leve med det resultat. Luxembourg vil vinde gruppen, mens Hviderusland snupper andenpladsen. Vi anbefaler uafgjort til odds 3,15.

Fredag

Fredag aften skal Bulgarien så en tur til Cypern, og selvom de spiller på fremmed græs, så burde det ende med en sejr. Tre point vil nemlig give dem gode chancer for at vinde gruppe tre af liga C, og de vandt også det omvendte opgør. Vi anbefaler bulgarsk sejr til odds 2,60. I den samme gruppe tager bundproppen Slovenien imod topholdet Norge, og her tror vi helt sikkert på en sejr til vores norske naboer. De er således pisket til sejr, hvis det skal ende med en førsteplads i gruppen. Vi anbefaler en norsk sejr til odds 2,60.

Sidst men ikke mindst så har vi selvfølgelig fuld tiltro til de danske fredag aften, når de møder Wales på udebane. Kong Christian og co. skal simpelthen slå waliserne, hvis de vil rykke op fra liga B, og når vores største stjerne er tilbage burde det være en overkommelig opgave. Også selvom forsvarsstyrmanden og kaptajnen Simon Kjær må se med fra sofaen på grund af en skade. Vi anbefaler dansk sejr til odds 3,10.

 

Unibet-kampagnens regler og vilkår

Man skal tilmelde sig kampagnen for at kunne deltage. Så snart tilmeldingen er gennemført, skal man spille på Nations League. Den person der rammer det højeste odds vinder en fodboldtur til en valgfri kamp i Europa samt 10.000 kroner til rejseudgifter. Unibet deler derudover 75.000 kroner ligeligt blandt de 50 spillere, som rammer de højeste odds.

Det er ikke tilladt at vælge spil til under odds 1,40, hvis man vil deltage i konkurrencen. Man bestemmer til gengæld helt selv, hvad man spiller på, så længe at væddemålene er fra Nations League. Dermed kan man selv sammensætte sine perfekte vinderkuponer og ramme tårnhøje odds.

Man skal være opmærksom på, at hvis man benytter sig af cash out-funktionen, så tæller kuponen ikke med i konkurrencen. Trykker man på cash out-knappen mister man altså muligheden for at vinde sin fodboldtur. Alle spil skal samtidig afgøres inden den 20. november.

 

Vind din drømmerejse nu

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund