Daglig quiz hos Danske Spil: Vind frit spil kroner til VM i håndbold

OPDATERET DEN 7. JANUAR

Hos Danske Spil er de ved at varme op til VM i herrehåndbold. Det gør de med en gratis quiz, hvor du kan vinde en masse frit spil kroner – helt uden at skulle have din pengepung op af lommen.

Alt du skal gøre er sådan set bare at oprette en konto. Derefter handler det blot om at svare på de daglige spørgsmål. Hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål, så bliver der sat to frit spil kroner ind på din konto. Her på redaktionen hjælper vi dig endda ved at give dig alle de rigtige svar på dagens spørgsmål allerede fra morgenstunden. Så kan du nemlig få den helt perfekte start på VM-slutrunden!

 

Deltag i Danske Spils VM-quiz

 

Dagens spørgsmål

Der var syv spørgsmål mandag den 7. januar omkring VM i Danmark. De var ikke særlig svære, så det var nemt for os at skrabe tolv frit spil kroner sammen. Vi svarede kun forkert på nummer fem. Nedenfor finder du de syv spørgsmål samt alle de korrekte svar, så du kan sætte fjorten kroner ind på din konto på ingen tid.

  1. Hvem er forsvarende verdensmester i herrehåndbold? Frankrig
  2. Hvor skal finalen og de fleste danske kampe i VM 2019 spilles? Boxen i Herning.
  3. En del af VM-kampene spilles øst for Storebælt – hvor? Royal Arena i København.
  4. Hvad hedder turneringen for de hold der ikke skal spille om medaljer i VM? Presidents Cup.
  5. Hvilke af disse hold er Danmark IKKE i pulje med til VM? Tyskland og Argentina.
  6. Hvad er det specielle ved det koreanske VM-hold? Det er et samlet nord-/sydkoreansk hold.
  7. Halvdelen af VM foregår i Danmark. Hvor spilles resten af kampene? Tyskland.

Regler og vilkår

Denne quiz starter torsdag den 3. januar og slutter mandag den 7. januar. Der vil være syv spørgsmål i hver runde af quizzen. De vil allesammen omhandle VM i herrehåndbold. Der vil være tre svarmuligheder ved hvert eneste spørgsmål. For hvert korrekt svar som du giver i denne quiz, vil du modtage to frit spil kroner på din Danske Spil-konto.

Der bliver sendt en e-mail ud til deltagerne inden hver runde, så de ikke glemmer at svare på dagens syv spørgsmål. Det er muligt at logge direkte ind via e-mailen. Det er ikke muligt at spare mere end 70 kroner sammen i kampagneperioden, da der alt i alt vil være 35 spørgsmål.

Dine frit spil kroner vil være tilgængelige fra onsdag den 9. januar klokken 17:00. Du kan dog kun benytte dem på en kupon, da det ikke er muligt at sprede dem ud som singler. Det er derimod muligt at lave både systemspil og akkumulatorkuponer.

 

Deltag i Danske Spils VM-quiz

 

Quiz omkring VM i håndbold hos Danske Spil