Ram det højeste VM-odds og vind en drømmerejse PLUS 15.000 kr.

Hos Unibet er de for alvor kommet i slutrundestemning, hvilket de fejrer med en fuldstændig fantastisk konkurrence. Det handler i bund og grund om at ramme det højeste odds på VM i herrehåndbold. Vinderen får en drømmerejse til en valgfri sportsbegivenhed i Europa plus 15.000 kroner i kolde kontanter, mens alle der slutter i top 50 modtager 2.000 kroner i trøstepræmie. Der er altså god grund til at lave vanvittige akkumulatorkuponer hos Unibet under slutrunden.

Det eneste krav er, at du spiller mindst ti kroner og alle dine væddemål er til mindst odds 1,40.

 

Deltag i konkurrencen hos Unibet

 

Sådan deltager du

Det er ikke særlig svært at deltage i denne konkurrence. Rent faktisk tager det ikke meget mere end et par minutter. Bare følg disse fire simple trin.

  1. Besøgs Unibets kampagneside
  2. Opret en konto eller log ind
  3. Tilmeld dig kampagnen
  4. Ram det højeste odds på VM

Vind en drømmerejse og 15.000 kroner i kontanter hos Unibet

Vores links og knapper sig dig direkte videre til Unibets kampagneside. Herinde skal du oprette en konto, hvis du ikke allerede har sådan en. Nye kunder får i øvrigt helt op til 1.500 kroner i odds bonus, når de indbetaler penge på siden første gang. Unibet fordobler nemlig dit indskud, hvilket vil sige, at hvis du indsætter 500 kroner, så har du 1.000 kroner at spille for. Har du allerede en bookmakerkonto hos dem, logger du naturligvis bare ind på den. Det er meget vigtigt, du husker at tilmelde dig kampagnen, inden du begynder at lave høje odds på VM i herrehåndbold. Ellers tæller dine kuponer nemlig ikke med i konkurrencen.

Sidste skridt på vejen mod drømmerejsen og de mange tusind kroner er selvfølgelig at spille en oddskupon med det højeste odds på VM. Her kan vi blandt andet anbefale at lede efter uafgjorte opgør, da de som regel giver pengene rigtig mange gange igen. Du har hele slutrunden til at ende øverst på leaderboardet, så der er ingen grund til stress. Som nævnt i indledningen er de eneste to krav til kuponen, at alle odds er på mindst 1,40, og indsatsen skal være minimum ti kroner.

 

Unibets regler og vilkår

Denne konkurrence kører fra torsdag den 10. januar klokken 00:01 til og med mandag den 28. januar klokken 23:59. Du kan lave alle de kuponer, som du vil i konkurrenceperioden. Vinderen vil modtage en drømmerejse ud i Europa plus 15.000 kroner i kontanter, mens alle som ender i top 50 modtager 2.000 kroner. Har flere spillere ramt det samme odds, så vil deres position på leaderboardet være gældende. Præmierne bliver udbetalt torsdag den 31. januar.

Alle væddemål skal være på VM i herrehåndbold, og det er ikke tilladt at benytte sig af cash out-funktionen. Derudover er der heller ikke mulighed for at lave systemspil. Eneste krav omkring drømmerejsen er at der er ledige billetter til sportsbegivenheden.

 

Deltag i konkurrencen hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund