Vind 20.000 kr. og få dagligt 10 kr. til din konto hos Danske Spil

oddsetJulen er over os, og det betyder, at alle bookmakerne er i gavehumør. En af disse bookmakere er Danske Spil, og de er klar med en fantastisk promotion til dig i hele december måned. Hver gang du logger ind på din Danske Spil konto, har du mulighed for at svare på fem spørgsmål, og for hvert spørgsmål du svarer korrekt, får du 2 kr. til din freebet konto. Du har altså mulighed for at spare 10 kr. op om dagen indtil juleaften, og du kan dermed opspare hele 240 kr.

 

Vind 20.000 kr. og optjen Freebets her —>

Det er dog ikke det eneste, du har mulighed for at vinde i løbet af december måned. Hovedpræmien hos Danske Spil lyder nemlig på intet mindre end et rejsegavekort på hele 20.000 kr.

Når du har quizzet med og svaret på spørgsmål, får du samtidig et flot julebonus odds på Dagens store kamp, hvor oddset vil være højere sat end normalt.

 

Hvordan deltager jeg

For at deltage i konkurrencen, kræver det, at du har en konto hos Danske Spil. Hvis du ikke allerede har dette, så kan du oprette en kvit og frit. Når du har oprettet din konto, skal du finde Oddsets Jule Quiz kampagne, hvor du skal svare på de fem multiple choice spørgsmål, som Danske Spil stiller i forbindelse med Dagens store kamp.

For hvert spørgsmål du svarer rigtigt tjener du 2 kr. og samtidig optjener du lodder i forbindelse med hovedkonkurrencen, hvor du kan vinde et rejsegavekort for hele 20.000 kr.

Hvis du svarer rigtigt på alle spørgsmål i løbet af kampagnen, vil du optjene 240 kr. som du kan bruge på et freebet fra efter d. 6. januar. Samtidig vil dine chancer for at vinde det store rejsegavekort være større, da du har tjent flere lodder til konkurrencen.