Vildt VM tilbud – Vind præmier for op til 5 mio. kr gratis!

Vm odds bonus

VM 2018 er efterhånden lige rundt om hjørnet, og fodboldfans over hele verden er efterhånden begyndt at varme op til turneringen. For første gang i otte år er Danmark med til turneringen, og det skal selvfølgelig fejres. Netop det gør bookmakeren NordicBet, der har igangsat et sprødt VM tilbud med en præmiepulje på hele fem millioner kroner. Det er gratis at deltage i konkurrencen, hvor alt man skal gøre er at lave 15 forudsigelser om Danmarks præstation i turneringen. Alle deltager får ovenikøbet et risikofrit spil på 100 kroner, der kan bruges til VM.

 

Aflever dine forudsigelser her

 

Sådan vinder du

Alt man skal gøre for at vinde en del af den enorme præmiepulje er som sagt at svare på 15 spørgsmål om Danmarks VM. Det er helt gratis, så der er ingen undskyldning for ikke at være med. Jo flere rigtige svar man leverer, jo flere penge vinder man. Præmierne er fordelt således:

Rigtige svar Præmie
15 3.000.000 kroner
14 1.500.000 kroner
13 250.000 kroner
12 125.000 kroner
11 75.000 kroner
10 50.000 kroner i odds bonus
9 250 kroner free bet
8 100 kroner risikofrit spil

 

Præmiepuljerne deles i mellem antallet af personer, der rammer det nævnte antal rigtige. Er der for eksempel to spillere, der rammer 15 rigtige, får de 1.500.000 kroner hver. Er der ti spillere, der rammer 13 rigtige, får de 25.000 kroner hver og så videre. Alle der får otte eller ni rigtige får ovenstående free bet eller risikofrie spil uanset antallet af spillere, der får otte eller ni rigtige. Alle besvarelser skal leveres inden den 14. juni klokken 17.00, når VM’s åbningskamp sparkes i gang.

 

Disse spørgsmål skal du svare på

Der er som bekendt 15 forskellige spørgsmål. De lyder således:

 1. Kommer der et rødt kort i en af Danmarks kampe i gruppespillet?
 2. Bliver Danmark tildelt et straffespark i løbet af gruppespillet?
 3. Vinder Danmark en kamp med to mål eller flere i gruppespillet?
 4. Hvor mange afslutninger på mål har Simon Kjær i gruppespillet?
 5. Hvor mange frispark laver Simon Kjær i gruppespillet?
 6. Hvor langt løber Simon Kjær i gruppespillet?
 7. Hvor mange tacklinger laver Simon Kjær, hvor han erobrer bolden?
 8. Hvor meget boldbesiddelse har Danmark i gennemsnit i gruppespillet?
 9. Hvor mange mål scorer Danmark i gruppespillet?
 10. Hvor mange mål bliver scoret imod Danmark i gruppespillet?
 11. Hvilken dansk spillet scorer første mål i gruppespillet?
 12. Hvilken dansk spiller scorer sidste mål i gruppespillet?
 13. Hvor mange point får Danmark i gruppespillet?
 14. Hvor mange gule kort får Danmark i gruppespillet?
 15. Hvor mange hjernespark får Danmark i gruppespillet?

Ved hvert eneste spørgsmål får man en række valgmuligheder for at gøre det hele en smule nemmere.

 

Hent 1.000 kroner i odds bonus hos NordicBet

NordicBets eneste krav til deltagerne i konkurrencen er, at de har en konto hos bookmakeren. Hvis man ikke allerede har en konto, gælder det om at få oprettet en hurtigst muligt. Det er som bekendt gratis at deltage i denne konkurrence, så man behøver ikke engang indsætte penge for at være med i kampen om de fem millioner kroner.

NordicBet er dog en fremragende bookmaker, så hvis man leder efter et sted til sine VM odds, er den oplagt. Som ny kunde hos NordicBet kan man endda hente en kæmpe VM bonus på hele 1.000 kroner. Den bonus får man ved at indsætte mindst 500 kroner.

I NordicBets bonus får man fordoblet sit første indskud med op til 500 kroner. Derudover får man også et free bet, hvis størrelse afhænger af ens første indskud. Hvis man indsætter 500 kroner, får man 500 kroner i free bet. Dermed kan man komme helt op på 1.000 kroner i odds bonus for blot 500 kroner. Det er måske den bedste odds bonus i Danmark, da man virkelig får meget for sine penge.

 

Opret konto hos NordicBet

 

Regler og vilkår for dette VM tilbud

For at få det gratis risikofrie væddemål på 100 kroner til VM 2018 skal man verificere sin konto med NemID. Det tager ikke mere end et øjeblik. Man skal have mindst 100 kroner på sin konto for at kunne bruge det risikofrie væddemål. Taber man væddemålet, får man straks de 100 kroner tilbage uden gennemspilskrav. Hvis man vinder, skal man omsætte nettogivensten tre gange indenfor 60 dage til odds 1,5 eller højere.

Når man leverer sine forudsigelser, får man en e-mail fra NordicBet, der bekræfter dette. Man kan kun deltage i konkurrencen én gang. Man kan også kun vinde en præmie. Præmierne bliver ligeligt fordelt mellem alle spillere, der får det samme antal rigtige svar. Der er ingen minimumsgevinst.

Kampagnen løber mellem den 23. april klokken 12.00 og indtil den 14. juni klokken 17.00. Vinderne bliver fundet efter den sidste gruppespilskamp, der spilles den 28. juni klokken 20.00. Alle gevinster gives indenfor 72 timer.

Hvis Simon Kjær misser en eller flere kampe, vil det være startelleverens gennemsnit, der tæller i de Simon Kjær-relaterede spørgsmål. Målmænd og indskiftere tæller altså ikke med. NordicBet bruger statistik fra FIFA’s officielle hjemmeside.

Bonuspenge skal gennemspilles tre gange til odds 1,80 eller højere, hvorefter de kan udbetales.

 

Vind 5 mio. kr. hos NordicBet

 

odds