Vilde odds på New Firm: 7.00 på Brøndby og 7.00 på FCK

betfairsortPå mandag spilles der endnu et opgør af New Firm, hvor Brøndby og FC København tørner sammen. Denne gang er det på Vestegnen at kampen spilles, og det forventes, at blive et lidt mere lige opgør end sidst, hvor Brøndby mødte svækkede op til kampen i Parken, og endte med at tabe med to scoringer.

Mandag er en helligdag og derfor spilles kampen allerede kl 16:00 i stedet for senere på aftenen, som disse kampe ellers plejer at gøre. Hvis du har planer om at se kampen, eller bare gerne vil have lidt spænding til opgøret, har du mulighed for at få ekstra høje odds på kampen hos betfair.

 

Få de forhøjede odds her —>

Betfair er nemlig endnu engang klar med deres fantastisk kampagne, hvor de forhøjer oddsene på en eller flere kampe. I denne runde er det New Firm kampen, som de har kastet blikket på, og du kan derfor få hele 7.00 gange igen på enten en Brøndby sejr eller en FC København sejr. Hvis du er så uheldig ikke at vinde på dit bet, vil du få din indsats refunderet som et freebet.

 

Sådan får du de høje odds

For at få de høje odds hos Betfair, må du ikke i forvejen have en konto hos Betfair. Hvis du allerede har en konto, kan du desværre ikke benytte dig af dette fantastiske tilbud. Hvis du ikke har en konto, så skal du endelig bare læse videre.

Først skal du oprette en konto, og dette skal du gøre med bonuskoden: ZAB068. Når du har oprettet din konto, skal du spille 100 kr. på enten Brøndby eller FCK til at vinde kampen, Herefter venter du bare på at kampen er afviklet, og håber, at dit hold vinder kampen. Hvis du eks. har spillet på Brøndby, vil du først få udbetalt din gevinst til det odds, som Betfair normalt giver på kampen. Derefter vil de runde oddset op, så du får den resterende del af din gevinst helt op til odds 7.00. Disse penge vil du få som et freebet, som du kan benytte dig af på hvad som helst.

Hvis du skulle ramme forkert på dit spil, vil du modtage din indsats igen som et freebet, du kan bruge på deres sportsvæddemål.

New Firm spilforslag