Vilde odds: Få odds 5.00 på Chelsea og 10.00 på PSG lige her

betfairsortOnsdag d. 11. marts er der returopgør i Champions League, når Chelsea og PSG tørner sammen i et brag af et opgør på Stamford Bridge i London. Det er Chelsea, der står med de bedste kort på hånden efter deres 1-1 kamp i Paris, men man skal ikke udelukke det stjernespækkede PSG mandskab.

 

Få de høje odds på kampen her —>

Til kampen der bliver vist på TV3+, har betfair valgt at give nye kunder hos bookmakeren et helt fantastisk tilbud. betfair er nemlig klar til at give dig de absolut højeste odds på kampen! – Er du f.eks. interesseret i at få hele odds 5.00 på Chelsea, eller måske intet mindre end odds 10.00 på Paris Saint Germain? – Hvis du er interesseret i dette, så bør du omgående oprette en konto hos betfair.

Ikke nok med, at du har mulighed for at få disse to høje odds, så spiller du helt uden risiko. Du får nemlig din indsats refunderet, hvis det ikke skulle lykkes dig at gætte det rigtige udfald af kampen.

 

Sådan får du dit høje odds

For at få dit høje odds hos betfair, må du ikke allerede have en konto hos betfair. Hvis du allerede har en konto, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud.

Har du ikke en konto hos bookmakeren, skal du oprette en konto, det kan du gøre helt kvit og frit. Når du opretter din konto, skal du huske at benytte dig af bonuskoden: ZEP723. Hvis du ikke benytter dig af denne bonuskode, vil du ikke komme i betragtning til at få de høje odds.

Når du har oprettet din konto, skal du gå ind og spille på enten Chelsea eller PSG til at vinde, til det odds, som du nu kan få på holdene. Her spiller du 100 kr. Nu afventer du bare resultatet, og hvis dit hold vinder, så får du først udbetalt din oprindelige gevinst, og efterfølgende runder betfair op til det odds, som de giver i tilbudet, og det resterende beløb vil blive udbetalt som et freebet.

Hvis du taber på dit bet, vil du få refunderet dine 100 kr. igen som et freebet.