danske-spil-300x300

Det går hurtigt når deltagerne i årets Vild Med Dans på TV2 svinger med hofterne og flytter fødderne rundt på dansegulvet foran hundredtusinder af trofaste TV-seere, og ligeså hurtigt går det på Danske Spils spændende odds-marked på Vild Med Dans 2015.

I sidste uges Vild Med Dans show var det nemlig Karen Mukupa og dansemakkeren Michael Olesen der stjal billedet med en fremragende salsa, der tilsyneladende gik rent ind hos både TV-seere og dommere. I hvert fald fik Karen Mukupa og makkeren hele 23 point, hvilket ikke kun var en fremgang på hele 13 point ift. forrige uge, men også sæsonrekord i årets Vild Med Dans.

Ovenpå den imponerende præstation i fredags er forventningerne til Karen Mukupa nu steget gevaldigt, og oddset på Karen Mukupa som årets vinder af Vild Med Dans er styrtdykket fra odds 75.00 til odds 12.00.

Følg med her, når vi tager temperaturen på de nye odds på Vild Med Dans 2015 hos Danske Spil.

 

Odds på Vild Med Dans >>

* Find spillet på Oddset – Underholdning

 

Søs Egelind og Potalivo favoritter

Favoritterne til at vinde er stadig Søs Egelind og Mads Vad til odds 2.75, mens vores personlige favorit på dansegulvet – den underskønne Stephania Potalivo – kan fåes til odds 3.00.

Overraskelsen indtil videre er velnok John Faxe Jensen, som ikke mange havde spået store vinderchancer før årets første dans, men nu er “Faxe” og Karina Frimodt helt nede i odds 10.00 og i den grad stadig med i årets konkurrence.

 

Bliver det sidste dans for Chris Christoffersen?

Blandt favoritterne til at ryge ud af Vild Med Dans 2015 d. 9. oktober er Patrick Berdino og makkeren Jenna Bagge, men Danske Spils oddsættere vurderer, at det formentlig bliver en kamp mellem Berdino og den dansende gigant Chris Christoffersen.

De færreste havde nok set den tårnhøje basketspiller vinde årets udgave af Vild Med Dans, og det er da heller ikke altid lige yndefuldt når Christoffersen flytter de enorme dansesko rundt på det store dansegulv, men hvor længe kan Christoffersen hænge på? Bliver det sidste dans for Chris fredag aften?

I så fald kan du spille på at Chris Christoffersen bliver stemt ud til odds 3.50. Tror du derimod Christoffersens charme og anderledes stil på dansegulvet kan gøre ham til vinder af årets Vild Med Dans, kan du spille på dét til odds 50.00.

Se alle odds på hvem der vinder Vild Med Dans 2015 og hvem der stemmes ud d. 9. oktober herunder hos Danske Spil.

 

Odds på Vild Med Dans hos Danske Spil>>

 

Vild Med Dans odds hos Danske Spil

Vild_Med_Dans_9_oktober_2015