Fredag d. 25. november 2016 er der Vild Med Dans finale i Forum Horsens, hvor der bliver stuvende fyldt i salen, når Sarah Mahfoud og Mille Dinesen skal danse deres sidste danse i årets Vild Med Dans konkurrence.

På Oddset hos Danske Spil kan du spille på vinderen af Vild Med Dans 2016, og her er Sarah Mahfoud favorit til odds 1.50, mens en sejr til Mille Dinesen giver odds 2.40.

Du kan følge med direkte på TV2 fredag kl. 20.00, og du kan spille på hvem der vinder Vild Med Dans live lige nu hos Danske Spil.

 

Spil Live på Vild Med Dans finalen >>

* Find spillet på Oddset -> Underholdning -> Vild Med Dans

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Sarah Mahfoud er favorit i finalen

Mille Dinesen bliver med sine 42 år den ældste kvinde i en Vild Med Dans finale, men det var lige før at hun var røget i semifinalen. Dommerne havde egentligt Dinesen og Mads Vad som det dårligste af de tre par, men seernes stemmer afgjorde sagen til Dinesens fordel, og sendte Laura Bach og Michael Olesen ud lige før finalen.

Nu står Vild Med Dans finalen anno 2016 så mellem Dinesen og Mahfoud, og en afstemning hos BilledBladet.dk viser i skrivende stund, at 82% af stemmerne ville pege på Sarah Mahfoud som vinder af Vild Med Dans i år.

Nu ved vi jo fra det nyligt afviklede præsidentvalg i USA, at meningsmålinger ikke altid er til at stole på, men hvis BilledBladets afstemning reflekterer holdningen blandt fans af Vild Med Dans, bør Mahfoud kunne danse sejren hjem.

Alt kan som bekendt ske på et dansegulv, og der er intet der er sikkert, før det sidste trin er trådt. I de seneste par år har vi været vidne til mange overraskelser i Vild Med Dans, og man skal bestemt ikke afskrive Mille Dinesen før finalen, da hun har gjort det blændende hele vejen gennem årets konkurrence.

Spil på vinderen af Vild Med Dans>>

 

danske-spil-oddset-580x330