Vild med dans billedeSangerinden Maria Lucia, der tidligere har vundet TV2-programmet Popstars, er udråbt til favorit i årets udgave af Vild med Dans. Hun er dog skarpt forfulgt af sanger og MTV-vært Mads Hundebøll. Til gengæld vurderes fodboldspilleren Mads Laudrup at være et langskud til titlen.

Deltagerfeltet til årets udgave af Vild med Dans er netop blevet offentliggjort, og skal man tro spilleselskabet Betsafe, så bliver det en kvinde, der ender øverst på podiet. I hvert fald er fire af bookmakerens fem største favoritter af den kjolebærende slags. Største favorit er musical-stjernen Maria Lucia, der i 2003 vandt TV2’s reality-program Popstars.

“Feltets kvinder ser stærke ud i år, og Maria Lucia ligner allerede nu det bedste bud på en vinder. Hun er vandt til at stå på scenen og har via sin karriere som sanger og musical-stjerne arbejdet intensivt med koreografi og dans. Derudover har tv-seerne jo en gang tidligere vist, at de kan lide hendes udstråling, ved at stemme på hende i Popstars”, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Blandt Betsafes øvrige favoritter til titlen er forsangeren i Rock Hard Power Spray, Mads Hundebøll, radioværten Le Gammeltoft og skuespillerinden Mathilde Norholt. I den tunge ende af feltet finder man flere af feltets mænd. Det gælder blandt andre fodboldspillerne Mads Laudrup og Allan Simonsen og skuespilleren Claes Bang.

“Laudrup-familien er ikke just kendt for sin rytmiske sans, så vi vælger at forholde os skeptisk til Mads Laudrups chancer. Også Allan Simonsen må formodes at være på udebane i disciplinen. Skuespilleren Claes Bang kunne umiddelbart ligne en stærk profil, men han er nybegynder, når det gælder dans, og det forringer naturligt nok hans chancer markant”, påpeger oddssætteren.

 

Spil på vinderen af Vild med Dans 2013 her

 

Hvem vinder Vild med Dans 2013?

Maria Lucia                              4.00

Mattias Hundebøll                   6.00

Le Gammeltoft                        8.00

Mie Skov                                 9.00

Mathilde Norholt                    10.00

Uffe Holm                              10.50

Ingrid Dahl                             11.50

Thomas Ernst                        11.50

Allan Simonsen                      14.00

Claes Bang                             15.00

Mette Blomsterberg               20.00

Mads Laudrup                       20.00

 

Hvilket køn er vinderen af Vild med Dans 2013?

 

Mand                        2.37

Kvinde                      1.45